Orbán „játékszerének“ nevezi az osztrák hírügynökség az épülő felcsúti stadiont, amely hozzávetőleg kétszer annyi embert képes befogadni, mint ahányan az egész faluban laknak. A helyszínen ugyan tábla hirdeti, hogy a munkákhoz szükséges 3,5 milliárdot magánadományokból, állami támogatás nélkül teremtik elő, csakhogy a kormány első intézkedése az volt, hogy a látványsportágak javára átalakította az adórendszert a cégek számára, így azok készségesen adakoznak. Emiatt az ellenzék azt mondja, a miniszterelnök közpénzeket pazarol el és az EU is hasonlóképpen ítéli meg: az ilyen befizetéseket csak gyerek-, ifjúsági és tömegsportra szabad fordítani. Ugyanakkor a Felcsút FC-hez dől a pénz, ennek révén bejutott a legfelső osztályba, és pl. brazil és portugál légiósokat tudott venni. A szocialisták arra utalnak, hogy nemzetközi összehasonlításban sehol sincs a magyar futball, pénzkidobás az egész a felhajtás. A Pester Lloyd a felcsúti csapatot „FC Mitugrásznak“ keresztelte el.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"A Pester Lloyd a felcsúti csapatot „FC Mitugrásznak“ keresztelte el"...lehet nem is a csapatra gondolt :d
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
majd egy jó szabadságharcot indít ellenük a vezér,aztán nézhetnek!!:-))szegény felcsút!akkor is nemzeti(!) bajnok lesz,ha nem,hoz rá olyan törvényt,hogy csak ők nyerhetnek..ebben nagyon jók!!!
scandináv
@Horizont: Ő erkölcsös keresztény...kupi szóba se jöhetne :D
kedwes
@nyanya001: Ne emeld ilyen magaslatokba!
bencemacska
@Horizont: Én szeretném látni a konfirmálkozási Emléklap-ot és a fényképeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.