Naprakész adatbázist készít a kormány arról, hogy ki mennyi szociális támogatást kap az önkormányzattól. Most ellenőrizhetetlen, hogy ki jut hozzá jogosulatlanul állami pénzhez. Ez ellen tudna harcolni a nyilvántartással, de jól jön a teljes segélyplafon bevezetéséhez, amire régóta készül a kormány. Pécsi Katalin börtönben ül. Tavaly jogerősen 4 éves börtönbüntetést kapott, mert nagykanizsai önkormányzati hivatalnokként 2008-2009-ben 5,5 millió forint szociális segélyt utalt át két nőnek, majd a pénz felét visszakérte tőlük.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sport50
csalók??akkor lehet elkezdeni maguk körül a vizsgálódást!!!és ez kiterjed remélem a kettős állampolgárokra,akik minden vizsgálat nélkül csak mert magyar iskolába járatják a gyereküket minden ingyenes!!!nekem is magyar iskolába járnak a gyerekeim!miért vagyok megkülönböztetve???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
amikor lejárt a munkanélkülim nem járt jövedelem potló mert meghaladtuk a 17 18 ooo ft ot családival együtt 5 en.nem tudom milyen nevü miniszteriumot hivtam föl ,onnan kaptam egy paksamétát a segályekröl.olyan nincs hogy cigány vagy és jár.
JAJMÁR
@nehogymá: Szociális törvény van, ez pedig mindenkire egyformán érvényes. Ha valakivel kivételt tesznek, akkor törvényt sértenek.. Ez a "cigány vagy akkor kapsz segélyt" duma parasztvakítás része. Ha átláthatatlan, akkor a törvényt kellene megváltoztatni, hogy átlátható legyen.

Minden évben belső ellenőrzéssel eddig is felülvizsgálták a segélyek jogosságát. Nem a spanyolviaszt találták fel ezzel az országos felülvizsgálattal.. A valóságos probléma elfedése zajlik megint... harcolnak a fegyvertelenek és kiszolgáltatottak ellen?

Nincsenek munkahelyek, ha minden segélyt elvesznek, akkor sem lesznek munkahelyek, a bűnözés fog növekedni, mert első számú szükséglet az élelem megszerzése... és az vesse rájuk az első követ, aki hagyná éhezni a gyerekeit!

Majd ha lesznek munkahelyek, lehet azt mondani, hogy elveszem a segélyt, mert nem fogadod el az állást! Na, de addig???
nehogymá
@JAJMÁR:fával tüzelünk,furt kutunk van.igy természetesen nem volt olyan segély pld gáz vagy fütés támogatás amit igénybe tudtam volna venni.átnéztem viszont mire lehetett akkor kapni.nem volt régen,azóta a fidesz sokat változtatott.vezetékes vizre is lehetett kapni.ez,a gáz fütés támogatás nem kimondottan putri sori müfaj.a lakhatási,amit most összevontak az 76oo max volt komfort tól függöen.mi ezért 16oo ft kaptunk.ennyit sikerült elérnem az önkorminál amikor felolvastam nekik a törvényböl mert még azt se akartak adni.az felettébb érdekes ,hogy a cikkben az ügyintézö van mint csaló valószinüleg ismerösökkel csinálta,nem pedig az,hogy valaki átverte a hivatalt.de akkor is csak a cigányok.igen,ismerek olyat aki sose akart nem is fog dolgozni,de nem az ilyenekre szabják már a támogatást.a csalókra a büntetési oldal vonatkozik.ha segély akkor csak a cigány.ha cigány akkor csakis parazita.igy lehet etetni a népet.igy fog nyerni a fidesz.mert ök letépik a nemzet csecséröl az élösködöket.kár ,hogy ez nem igy van.egyszerüen elvonnak.,megszüntetnek alapvetö ellátásokat amihez tapsol a nép mert szerintük odacsap a cigányoknak.majd rájönnek.
nehogymá
@nehogymá: mér egy apróság.nem akkor döntik el mit kapsz hanem hetente vagy havonta van testületi ülés vagy mi,utána kapod a levelet.
JAJMÁR
@nehogymá: Az ügyintézőnek kell figyelnie a törvényességre, és figyelmeztetni is a tagokat erre. Általában ő már csak azt hozza az ülésre, ahol a kérés jogos, és a segély megítélhető. (Van személyes képviselői tapasztalatom.) A képviselőknek alig van mozgásterük, a törvényt kell betartani :)
gabrella
Szerintem sincs olyan,hogy csak cigány kap.
Itt mindössze annyi a lényeg,hogy ők biztosan jogosultak rá,mert sok gyerek van,szegények,nem kapnak munkát.
De hogy kapnának mikor fehér bőrű diplomás emberek is munkanélküliek már évek óta.Látom ahogyan összehívnak bennünket közmunka osztásra és oda meg kell mindenkinek jelenjen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.