Az Orbán Viktor vezette magyar kormány teljesítette történelmi kötelességét, amire lehetősége volt, azt megtette – mondta a Magyar Hírlapnak adott interjújában a nyolcvanötödik születésnapját ünneplő Boross Péter. A lap hétfői számában megjelent interjúban a volt kormányfő beszélt arról is, hogy a polgári oldal 2010-es, kétharmados győzelme révén végre megszülethetett az elmúlt húsz év tapasztalatait is magában foglaló alaptörvény, amelyre aztán újabb törvényeket építettek, ám ezeket „olykor nem készítették elő eléggé”. Ennek ellenére az új alkotmány megalkotása „végre kiigazította a rendszerváltozás hiányosságait”. A mai politikai kultúráról lesújtó a véleménye, mint mondta, „a modor itt már nem mérce, szomorúan nézem a züllés folyamatát”.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"Az Orbán Viktor vezette magyar kormány teljesítette történelmi kötelességét, amire lehetősége volt, azt megtette"...inkább ne csinált volna semmit.
Hellcat
Amire lehetősége volt azt megtette...Ácsi...még mindig pakolják ki az MNB-t tehát még nem végeztek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.