Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes - aki a kormány nevében tolmácsolta jókívánságait - a Gellért Szállóban megtartott köszöntésen úgy fogalmazott: Boross Péter a jobbközép számára történelmi igazodási pont, a politikai bölcsesség példaképe. Kiemelte a korábbi miniszterelnök fegyelmezettségét, határozottságát, keresztény-jobbközép alapállását, hazája iránti elkötelezettségét. Azt mondta, Boross Péter beírta nevét a magyar történelembe professzionális belügyminiszterként és Antall József utódaként. Politizálását nemcsak az adott pillanatban való mérlegelés, hanem történelmi távlat jellemzi - állapította meg. Semjén Zsolt szerint Boross Péter politikai karakterét az adja, hogy egyaránt árulónak tartja a vörös és a barna diktatúrát. Felidézve a korábbi kormányfő érvelését a kettős állampolgárság mellett jelezte: a kérelmek száma megközelíti az 500 ezret és az eskütételek száma év végére eléri a félmilliót.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"Azt mondta, Boross Péter beírta nevét a magyar történelembe professzionális belügyminiszterként és Antall József utódaként"...inkább nem kommentálom.
Hellcat
Pont egy ilyen szarjankó beszél itt politikai bölcsességről, fegyelmezettségről meg példaképről? Mit tudsz te arról tömjénzsótti??? A becsület jól néz ki messziről igaz?
bakegya
A militalizált agymenést is leadta nektek a bakonyi betyárbecsülettel ajándékba kapott vagyonkájával ?!!!-ki kezdi a saját halotti beszédet-látjátuk feleim szüm-tökkel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.