Engedélyezték a hatóságok mindkét tüntetést, amit az István, a király színre vivője ellen szerveznek a „nemzetgyalázó" rendezés miatt - írja a Bors.

- 2013. augusztus 30. napra egy csoport és egy magánszemély jelentett be rendezvényt, amely a gyülekezési törvény hatálya alá tartozik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a bejelentést tudomásul vette - írta a lapnak megküldött válaszában a BRFK.

Rendőri engedéllyel mennek Alföldi ellen

Korábban a rendőrség elmondta, hogy felkészültek a biztosításra és minden tudomásukra jutott törvénysértéssel kapcsolatban fellépnek. Ez azután merült fel, hogy kiderült, az István, a király rendezése elleni tüntetés szervezője egy asszony, aki szeret fegyverrel pózolni a Facebookon és azt sem titkolta, hogy tudná használni, ha kellene és listája is van azokról, akiken kipróbálná.

A magát M. Krisztaként megjelölő hölgy egyébként még a TEK, vagyis a Terrorelhárítási Központ figyelmét is felhívja: „Na, TEK, most sasoljatok..." - fogalmaz oldalán.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pedagógus
Remélem még nagyon sokan emlékeznek arra a halálos kimenetelű balesetre, melyet a Lázár Jánost szállító gépkocsi okozott. Akkor elitélendő módon nagyon durva kommenteket lehetett olvasni ezzel kapcsolatban. Ezeket a fent nevezett úr nem tudta tolerálni, s kikutattatta a kommentelők nevét. Ők aztán megkapták " méltó büntetésüket."Most az illetékesek miért nem keresik meg a sokkal agresszívabban, / fegyvernek látszó tárggyal/ fenyegetőző lapát nagyságú kézfejjel rendelkező öreg nőnek álcázott senkiházit.Ez nem számít bűnténynek? Hova jutottunk? Igaza van Jameskának: nevetséges ez az egész. A rendőrség biztosítja a tüntetést, de a művészeket, s az előadásra igyekvőket nem védi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
Ez egy nagy trágya volt az eredetihez képest, felesleges ebbe a politikát belemagyarázni.
P-Márta
@bagolyka: @bagolyka: Örülök a csatlakozásához. Lassan olyanokká válunk a saját hazánkban, mint a kivert kutyák, a felső százezer alatt élőket ez a kormány nem veszi ember számba, csak majd a SZAVAZATAIK kellenének a választáson.

Ezideig KÉTSZER BUKOTT Orbán ! - nemcsak másról beszél és mást is mond, hanem keresztbe-kasul hazudik a szóvivőin kersztül is az itthoni magyar népnek!
Istentelen világot teremtettek körénk, mindannyiunk köré!

Amikor egy kormány a kulturát támadja, lecseréli... és a fiatalok is menekülnek az országunkból, akkor és ott nagyon nagy a baj, vagyis Orbán önkényuralkodó diktátor Isten akar lenni, minden és mindenki felett uralkodni, elkezdte, NE HAGYJUK !!!
entero
@P-Márta: A kultúrát maga Alföldi támadta meg ezzel a szeméttel.
P-Márta
@entero: kinek a pap, kinek a papné, minden intelligencia kérdése...
Sok sikert kívánunk Alföldi Róbertnak! - az új megközelítés, új irány, új megvilágítás...
entero
@P-Márta: Jól mondod, minden intelligencia kérdése. Alföldire mondjuk rá is férne a siker, mert az egyik legrosszabb rendező, aki valaha is létezett. Attól, hogy valamire azt mondják, modern, még lehet szar.
P-Márta
@entero: egy-két ember véleménye alapján ilyent állítani Alföldiről tragédia!

Kevés, nála népszerűbb és nagyszerű, kellő tudással, tapasztalattal, innovativitással, empátiával megáldott rendező van ma kis hazánkban!
Isten éltesse sokáig és további sok jó alkotást kívánunk Alföldi Róbert úrnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.