Alföldi Róbert István, a királya nem mindenkinek tetszett. Itt van például Sikolya Kriszta is, aki a Facebookon fegyverrel a kezében Schindler listájáról beszél.

A hölgy augusztus 30-ra szervez tüntetést a Papp László Sportaréna mellé az István, a király miatt. A 444.hu kiszúrta, hogy Facebook oldala szerint nem a visszafogottságáról híres. Az egyik fotóján fegyverrel a kezében láthatjuk, mellette pedig a szöveg, ami szerint listája is van azokról, akik ellen használná.

Fegyverrel fenyeget az Alföldi elleni tüntetés szervezője

Megemlítik azt is, hogy a Magyar Gárdát most cserélte le a háborús bűnökkel vádolt, az elmúlt héten meghalt Csatáry Lászlóra emlékező fotóra.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A rendőrség meg nem ér rá, mert a Savaria bálozókat kell
gumibotozni meg a földön húzgálni őket mert engedély nélkül zenéltek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
gondolom a TEK most töri az ajtót fegyveres fenyegetés egy közösségi oldalon azért na ehhez már kell kurézsi. Jobban belegondolnak a feketesereg is kezdetben csak pozolt..
Darthon1
Az egyetemista srác azért kapott kettő és fél évet, mert leírta, hogy kb. tíz embert szeretne lelőni. Ez a hölgy ugyanezt megtette csak számot nem írt, viszont a képről nem lehet megállapítani, hogy éles fegyverről van-e szó. Ha nem cselekszik a Rendőrség, akkor ez bűnpártolás és intézkedés elmulasztása katonai bűncselekmény.
sheriff
@matoki: Ez a fegyver is valamelyik gárdajobbikos autóból került elő?
mariaberta
Nekem pedig sikoltó Kriszta nem tetszik.
sheriff
Mintha csak a W.M. látnám!De ő igazi PPS-el pózolt, és persze pufajkában!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.