A darab alkotóinak ugyan tetszik, néhány radikális jobboldali viszont felháborítónak találja az új István, a királyt. Két tüntetés is várható a rockopera budapesti premierje idején.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tamara2011
Ez NEM kritika.
A szexuális hovatartozás mindenkinek a legbensőbb magánügye. Ebben a "fiókban" voltak már hires karmesterek, balettművészek, amíg ezt a visszafogottan intézi. Legyen ez az Ő dolga.
Lenézem mindazokat, akik ezért kardot vonnak Alföldire.
De az tény, hogy borzalmakat művel, veretesen szép darabokból. Ezt valóban abba kellene hagynia.
De fantasztikusan szinkronizál, sőt a Heti Hetesben is jól szerepelt, van önálló véleménye, csodásan fest, egy kulturált EMBER.
Az, hogy Ő hogyan él az ágyában a párnák között?
Legyen ez a legbensőbb magánügye.
Ettől Ő még rendes ember, elismert művész. Hiszen nem Ő az egyetlen a művészvilágban, aki a saját nemét választja.
*
Ha ezen bárki felháborodik, ne tegye.
Igaz, én is boldog voltam, amikor a Fiam úgy 16 éves korában a legelső kisleánnyal szexuális viszonyt kezdett. Sőt, akkor is, amikor a lányom 17 évesen egy erre érdemes FIÚT választott. Tény. De a mi családunkban ez az "elhajlás" nem volt.
De ez nem érdem. Sem nem bűn.
Nem szabad senki felett pálcát törni.
Nem ezért.
De azért, amit művel és ahogyan teszi ezt. Azért már érdemes felhorkannunk!
Ennyi.
töky
Az, hogy Alföldi buzi, az nem baj és nem is érdekel. Az az ő magánügye. Az már inkább, hogy egy hatalmas felálló fallosszal reklámozza az agyament rendezését ( pár éve ), vagy hogy vénasszonyokat vetkőztet csutka meztelenre az általa rendezett darab végén ( szintén pár éve) és ezt az ő művészi szabadságára hivatkozva teszi meg az igenis felháborít és nem tekintem az ő magánügyének. És azt sem, hogy egy nyilvánvalóan beteg elmével rendelkező Alföldit kineveztek az ország legnagyobb színházának a vezetésére. Ez viszont nem az ő hibája, hanem annak a faszjancsinak aki ezt a döntést hozhatta. Az ilyen fajta botrányművészetből meg nem kérek. Meg az új István a királyból sem, ami most fűződik az ő nevéhez. Szörényit, meg Bródit nem értem, hogyan adhatták ehhez az engedélyüket, meg a nevüket. Eddig azt gondoltam, hogy legalább ők értelmesebbek ennél.
moiszikf
@Tamara2011: "A szexuális hovatartozás mindenkinek a legbensőbb magánügye." Aki viszont nyíltan vállalja sőt, fennen hirdeti,az kilépett a magánszférából. Onnantól lehet véleményezni,bár szerintem elítélni nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.