Magyarország már most szeptemberben jelzi majd az UEFA-nak, hogy a 2017-re megépülő, 65 ezres nemzeti futballaréna is az egyik helyszíne legyen a 2020-as labdarúgó Eb-nek - közölte a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke a Sport TV műsorában. Csányi Sándor szerint a magyarországi cégek az extra adók miatt sem szponzorálják a magyar futballt. Változtattak a versenykiíráson, s a közvetítésekből származó 382 millió forint 15 százalékát aszerint fogják szétosztani, hogy ki mennyi játéklehetőséget ad a 23 éven aluli játékosoknak.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ranger47
Pájázik!! Oszt hol van az a csapat,amely ki is érdemli a rendezés jogát??Addig még sok zakót fognak a nemzeti falábúak kapni és nem csak a románoktól!
entero
@ranger47: hu.wikipedia.org/wiki/2010-es_labdar%C3%BAg%C3%B3-vil%C3%A1gbajnoks%C3%A1g A világbajnokságokat nem aszerint rendezik, hogy kinek milyen csapata van. Ráadásul komoly bevételt is jelenthet az országnak egy ilyen esemény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.