A valóság nem idomult a kormánypropagandához, ezért a minisztérium leszedte az államadósság mérőt a weboldaláról, azzal a gyermeteg hazugsággal, hogy nagy volt a "szoftverkarbantartási igénye". Lefordítom politikusnyelvről magyarra. Havi 2 számot kellett átírni. Az egyik legviccesebb szituáció az, amikor egy nálunk sokkal hülyébb próbál totál hülyének nézni minket. Ebben részesített most a Nemzetgazdasági Minisztérium. Ahol már nem a habókos Matolcsy, hanem az értelmes, európai, a Fidesz minőségi káderálományát képviselő Varga a májer. Az úgynevezett adósságnyomás-mérő 2011 tavasza óta, másfél évig működött, irtózatos pénzigénnyel. Ez idő alatt az államadósságot a kormány a GDP 81,18 százalékáról a GDP 81,4 százalékára csökkentette.

Forrás: cink.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
"Ez idő alatt az államadósságot a kormány a GDP 81,18 százalékáról a GDP 81,4 százalékára csökkentette."

Birkák, ez nektek szól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Az a szemét statisztika nem úgy működött, ahogy a csúti padlizsán elvárta, ezért mikor meglátta, "szó bennszakad, hang fennakad, lehelet megszegik" és hörgő hangon utasítva máris ment a telefon a megfelelő helyre.
outsider
@Pálinkafőző Rézüst: Én viszont igen:) ...de legalább már tudjuk, hogy miért törölnek...
már csak azt lenne jó tudni, másokat hasonlókért miért nem:)
szablyafűrész
A nemzetgazdátlansági minisztérium buktája után felkészül Belügyminisztérium ( a szokásos kifényesített statisztikájával) , aztán Legfőbb Ügyészség ( a szokásos váderedményességi statisztikájával ) és egyszerre hitelt kap a statisztika és az ő lényege !
mátmar
De azért ezt is beveszi nagyon sok birka! Lenin megmondta: Tanulni, tanulni, tanulni! Nagy Vezér megmondta: hazudni, hazudni, hazudni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.