Az ATV Egyenes Beszéd ma esti adásának vendége Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója, aki Kálmán Olga kérdésire válaszol. Az interjú során szóba kerül a devizahiteles mentőcsomag, valamint...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodapók
@nyanya001: Na, most megnéztem az ismétlést, akik azt írták, hogy nagy spíler Csányi, azokkal tökéletesen egyetértek. Két dologra figyeltem fel, az egyik pozitív:
A Hajdú BÉT csődjének az oka az volt, hogy a Bábolnába tömte a pénzt az állam,
a magántőkéből működő Hajdú BÉT nem tudta felvenni a versenyt az áraikkal.
A másik negatív: Lázár nem maga a kormány, mondja Csányi, a kormányban vannak úriembereg,Varga Mihály, Pintér, Fazekas, a kormányfőről nem is beszélve.
Szóval a 38.000 Ft-tal 48 évesen nyugdíjba vonult, mára sokszoros milliárdos olajszőkepintérsanya az etalon úriember szinten.?! A kormányfőről nem is beszélve?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@bundi: @tivoli: -nak van mit enni, a többi meg nem számít neki.
tivoli
@gabrella: Biztos neked is van mit enni, sőt remélem nem a családod szájától vonod meg a falatot az internet előfizetés kedvéért. :-))))
gabrella
@tivoli: Nem, a családom segít,hogy legyen havi 2300-ft-os netem.
hattorihanna
@tivoli: Nem az volt a téma, hogy mi számít a drága jó kormányunknak szerintem.Azt sorolhatnánk napestig.
verőce21
@nemsemmi: (11:45) A kormányok csak építési beruházásokkal tudnak (valódi) új munkahelyet teremteni. A havi 12500 mh.-hez már egy új főváros nagyságrendű építkezésre lenne szükség, vagy több "Sztálinvárosi" szintűre egyszerre, mint annó az ötvenes években. (Ahol a szolgáltató szektor is megteremtette a maga új munkahelyeit.)

Ilyen építkezéseknek ugye kicsi a valószínűsége. A beruházások erősen kötöttek az Unió által preferált ágazatokhoz. Most pl. a vasútépítés és mezőgazdaság az elsődleges. Az előző időszakban (2006-2013) az autópálya építések, és egészségügyi beruházások élveztek prioritást. Ezeken kívül egy tucat kisebb volumenű fejlesztés volt ill. van folyamatban. Gyógyvízre/termálvízre alapuló gyógyturizmus, wellnessközpontok a ROP-os programokban, energiatakarékossági beruházások (KEOP), munkaerő fejlesztési, munkahelyteremtési programok (TÁMOP), stb. - nem akarok belemélyedni.

Összegezve és őszintén, ezekre az Uniós programokra alapozva én sem látom a biztosítékát egyelőre a 2014-2020 fejlesztési időszakra és a hozzájuk kapcsolódó magánvállalkozásokból az 1 millió munkahely megteremtését.(Sajnos)
verőce21
@hattorihanna: (10:58) Az extraprofitot a bankok csak a CHF hitelesektől tudták "benyelni", amit nem biztos még, hogy nem kell "visszaköhögniük".
De a devizahitelek folyósításához összekacsintó kormányok felelősségét se hagyd figyelmen kívül. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.