Az MSZP szóvivője szerint kormányváltás lesz 2014-ben, amivel az egész ország nyerni fog. Kormos Kata keddi budapesti sajtótájékoztatóján így reagált arra, hogy Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő az MSZP és a Demokratikus Koalíció (DK) hétfői tárgyalását kommentálva azt mondta: a gyermeket nevelő családokra és a munkavállalókra nézve a legveszélyesebb a "baloldali paktum".

A szocialista párt szóvivője úgy fogalmazott: "a bukás előtt álló Fidesz-kormány utolsó rúgásaiként értelmezhető" Selmeczi Gabriella sajtótájékoztatója.

Kormos Kata szerint nincs kétség afelől, hogy a Fidesz fél, és jogosan teszi, hiszen a hétvégi szigetszentmiklósi időközi önkormányzati képviselő-választás - amelyet az MSZP, a DK és az Együtt közös jelöltje nyert meg - is megmutatta, az összefogással le lehet váltani a jelenlegi kormányt, ami - mint mondta - 2014-ben meg is fog történni, a változással pedig az egész ország nyerni fog.

Mindenki, aki mára elveszítette a reményt, a biztonságot, visszakapja majd 2014-ben - hangsúlyozta, hozzátéve, hogy az MSZP programja Magyarországról szól, az igazságról, a biztonságról, a kiszámíthatóságról és a jólétről.

A szóvivő azt mondta, öt társadalmi csoport, a gyermekek, a nők, a munkavállalók, a nyugdíjasok, valamint a kis- és középvállalkozók egészen biztosan nyertesei lesznek a szocialisták kormányzásának.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mátmar
Kormányváltás? Nem lesz sajnos mert ezek a szarháziak is csak a saját hatalmukat akarják visszaszerezni. Még a minimális dolgokban sem tudnak megegyezni.Először össze kéne fogni! elzavarni a FideSS patkányokat, helyre tenni a törvényeket, visszaszerezni az ellopott vagyont! Utána jöhetne a tárgyalás a pozíciókról.De ezek először a saját seggüket akarják bebetonozni! Ott vagyunk ahol a part szakadí4
sheriff
@kamazuka: Nem csak kormány váltás lesz! Tételes elszámoltatás is! Még 240 nap!!
kkalman
Ehhez nem csak egy időközi választásra kellene összefogni, és több alázat sem ártana.
JAJMÁR
@kacsa0707: Ó, Te milyen kis picinyke okoska vagy :)
A rövidtávú emlékezeteddel van a gond? 2010- napjainkig? Kutakodj. Jegyzetelj. Összegezz. Következtess.
kamazuka
@sheriff: Nem hinném!
De ha gondolod számoltassuk el az ellenzéket,és mindjárt mindent hozzanak ők nyílvánosságra indítás képpen, amiket 50-60-80 évekre titkosítottak.
Hajrá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.