Szabadon engedték a kémnek nézett magyar gólyát Egyiptomban. A madár hátára erősített GPS-jeladót vélték kémkedésre használható eszköznek. Négy nap után kiszabadult a fogságából a magyar gólya, amelyet kémnek hittek, ezért befogtak Egyiptomban – írja a Blikk. A Gólya a Magyar Madártani Egyesület szerint „a körülményekhez képest higgadtan” viselte a megpróbáltatásokat. A gólya, miután tisztázták, az egyiptomi környezetvédelmi hatóság egyik munkatársához került, ő engedte szabadon. Az indulás sürgető volt, mert a szakemberek attól félnek, hogy a négynapos kényszerpihenő miatt a madár nagyon leszakadt a társaitól, és nehezen találja majd meg a helyes irányt.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Tegnap láttam egy filmet a vonuló gólyákról és abból a felhőnyi madárból egyet nehezen lehetett kiemelni,vagy,ha mégis kémkedett,akkor a fészkén azonosították ,ahol a GPS jeladója meghatározta egy a fészek közelébe levő létesítmény koordinátáit,mely rakétába táplálva tökéletes eredményt hoz a kémtevékenység elvégzésével megbízott ország számára !:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.