Az ősz első felében új székházba költözik a kiemelt ügyekkel, nem ritkán politikusok érintettségével foglalkozó Központi Nyomozó Főügyészség - írja az Ezt így hogy? blog.

Az indoklás szerint erre a létszámnövekedés és a szervezet feladatainak bővülése miatt van szükség. A többek között bírók, ügyészek, rendőrségi vezetők, politikusok ellen eljáró Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) néhány héten belül költözik be az egykori pénzverde átalakított épületébe a Könyves Kálmán körúton - olvasható az Ezt így hogy bejegyzésében.

Az átalakítására a költségvetés az ügyészség számára 800 millió forintot biztosított, amelyet az ügyészség saját költségvetési forrásaiból mintegy 200 millió forinttal egészített ki.

A 444.hu kiemeli, hogy az új főügyészségi irodaépület alig pár lépésre van csak a Magyar Nemzet című napilap szerkesztőségétől, amely korábban néha igen jól értesült volt bizonyos kihallgatási jegyzőkönyvek tartalmát illetően.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

UKKAals
Egy milliárd ide sok milliárd máshova és kész a költségvetési hiány. De mi lesz a zemberekkel?
soljanka
"nem ritkán politikusok érintettségével foglalkozó Központi Nyomozó Főügyészség"

Ha ténylegesen foglalkoznának a politikusok érintettségével, akkor 10-szer ekkora apparátusra lenne szükség. És akkor nem is sajnálnék tólük 10-szer ekkora összeget sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.