A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) levélben fordult Varga Mihály miniszterhez, amelyben kezdeményezte az online pénztárgépek kommunikációjával kapcsolatos - havonta felmerülő - adatátviteli csomagdíj hatósági árassá tételét úgy, hogy a NAV által indított adatátvitelt ne a vállalkozások, hanem a NAV finanszírozza - mondta Parragh László, a kamara elnöke az MTI-nek csütörtökön.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Ha a vállalkozás fizeti,akkor sajna egy új adónemmel gazdagodtunk.
Megszívtátok vállalkozók!
Kúrvára megszívtátok!
Ja, csak a költségek eme részét nehogy ránk hárítsátok,mint a bankok a ,,tr,, adót,mert akkor mi is megszívtuk,de rendesen..
levarosbukta
@kamazuka: Pedig de! Csak várd ki a végét.
kamazuka
@levarosbukta: Bakker elektronikus építési napló! Érted?A következő, a menetlevél kötelező használata magán személygépkocsikban,hogy a volt párttitkár sógorának a menye által működtetett nyomdájának legyen milliárdos megbízása a fékevesztett tollasodáshoz?
levarosbukta
@kamazuka: Azé' ötleteket mégse kéne adni :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.