A kormány még szeptemberben tárgyal a javaslatról, mely szerint 2014 január elsejétől a városok minden adósságát átvállalná a kormány. Lázár János a hódmezővásárhelyi közgyűlésen jelzete, hogy a kormány még szeptemberben tárgyal arról, hogy 2014 január elsejével a városok összes adósságát átvállalja- írja a vasarhely24.hu. Mint elmondta: Orbán Viktor miniszterelnök több tárcától – többek között a Miniszterelnöki Hivataltól, illetve a gazdaságitól – jelentést kér arról, milyen feltételekkel hajható végre az újabb adósságátvállalás. Mindez Hódmezővásárhely esetében azt jelentené, hogy a több mint 22 milliárdos adósság eddig átvállalt 15 milliárdja után a fennmaradt 6 és fél milliárdot is átvállalná az állam. Így nemcsak az 5000 lakos alatti, de minden település tiszta lappal indulna a 2014-es esztendőnek, amikortól a kormány tervei szerint 10 éves, hosszú távú gazdasági tervet kellene kidolgoznia minden nagyvárosnak.

Forrás: breuerpress.com
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Az én adósságomat meg átvállalhatná lézer jani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Az én adósságomat meg átvállalhatná lézer jani.
bencemacska
@Mobil123: Nekem tényleg "megállt az eszem", fel sem tudok ekkora ...-t fogni! (Mindenki azt gondol a pontok helyére, amit akar!

Ps.: Várom a TEK-et!!!
Mobil123
@bencemacska: Hehehe:-)) Majd mindjárt Rád törik az ajtót!!
bencemacska
@Mobil123: Mert én egy "betűterrorista" vagyok. (Co. Varánusz)
Mobil123
@bencemacska: Na akkor itt sokunknak annyi!!:-)) Nincs is annyi tökös tekes!!:-)))
Mobil123
@joopapa: Naaaa!! Tessék mán felébredni:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.