A mostani adósmentés koreográfiája a végtörlesztéshez hasonlónak tűnik, csakhogy most nincs határozott kormányzati álláspont. Húzzák az időt, mert tudják, nem menthetnek meg mindenkit. És ez a kampányban fájni fog.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Engem ez az egész "gazdaságpolitika" erősen emlékeztet arra, ahogy az ovisok viselkednek. Egyrészt félnek a büntitől-leváltja őket a választó- ugyanakkor nagyon is kellene még az uniós lóvé, amit el lehet síbolni-játszana még a kisautóval... Ha elvesztik a választásokat, legyen az utód gondja, mit csinál ezzel a romhalmazzal. ha nyernek ráérnek újabb hazugságokkal előállni...
Mint ahogy az adósmentés is egy óriási átverés. 2/3-uk van. ha akarták volna már rég megoldották volna. Mondjuk ez az úgynevezett adósmentés fából vaskarika. Közgazdaságilag semmiképpen sincs korrekt megoldás. Ugyanakkor abszolút nem veszi figyelembe az adósok felelősségét. Azt üzeni: te csak nyugodtan cselekedj átgondolatlanul, a jóságos állam, majd megment. és ez normális gazdaságban ordas nagy hazugság!
töky
@coyote3: az általad normálisnak nevezett kormány átvállalta a fideszes bűnözők által összehozott önkormányzati tartozásokat is eszetlen, normáltalan módon, melynek az volt az üzenete, hogy az a polgi, vagy testület, aki megfontoltan gazdálkodott a községe forrásaival, az egy balek volt. A szerencsevadász Lázár Janik, meg Páva Zsoltik, meg a fidesz banda polgármesterei csinálták jól, hogy picsára vetkőztették a költségvetésüket...
coyote3
@töky: Nem neveztem normálisnak a kormányt. :) Olvasd el figyelmesen.
töky
@coyote3: Valóban. Elnézésedet kérem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.