Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő szerint a bukott baloldal egyetlen esélye az, ha a jobboldal elkényelmesedik. A váciak nem hagyták, hogy ez történjen, ahogy a magyarok többsége, úgy ők sem kérnek a bukott baloldalból ‒ mondta hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Selmeczi Gabriella, reagálva a vasárnapi váci időközi önkormányzati választásra, amelyet Kovács Ágnes, a Fidesz-KDNP közös jelöltje nyert meg. A jobboldali szavazóknak tudniuk kell, hogy nagyon fontos a részvétel a választásokon, mert anélkül nincs győzelem ‒ hangsúlyozta a kormánypárt szóvivője.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

P-Márta
Selmeczi G elfelejtette, hogy ŐK a MÁR KÉTSZER BUKOTT JOBB OLDAL ! - élükön a Mutyi-Orbánnal!

Felszólítjuk a FIDESZESEKET, amikor bukott baloldalról beszélnek, a MONDANDÓJUK ELŐTT mondják el, hogy ŐK a KÉTSZER BUKOTT JOBBOLDALIAK!!! - nem kell szégyellni, 2014-ben már igen!

A véletlen műve, hogy nyertek, a szavazás tisztasága pedig megkérdőjelezetté vált??? -erről miért nem nyilatkozott? - kényes a téma, ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.