Magyarországon nem azért alacsonyak a bérek, mert a külföld ezt akarja. Hatalmas tévedés. Magyarországon azért alacsonyak a bérek, mert a hazai politikai semmirekellők csak ezzel a módszerrel képesek megrövidíteni az államkasszát!

Feltöltő: a.a
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Ezt pofázom évek óta de az asszonykórus csak fújja egyfolytában a rohadtmulti bankok című népmesét,miközben az ilyen Mészáros féle csuti tahók és egyéb hasonló állatfajták kizsebelik a nemzet érdekeire hivatkozva.
A magyar vállalkozások több mint fele veszteséges illetve nullszaldós bevallású,tehát lófasz adót nem fizetnek,miközben dúskálnak a javakban.

Közröhej az egész.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Magyar munkaadó azt mondta,hogy "megtehetem a MT szerint,hogy aznap is elrendelhetem a túlórát" amennyit akarok.
UKKAals
Ilyet tőlünk nyugatra nem lehet megtenni az biztos.
wolk
Ha az üzemanyag árát csökkentené orbán -tudjuk, hogy milyen nagymértékü jövedéki adó tartalma van- ezzel az egy intézkedésével jelentős árcsökkenést lehetne elérni szinte a fogyasztási javak teljes skáláján.
Csufipofi
@wolk: Aha. De ez mekkora kiesést jelentene nekik? Ebbe sose mennek bele. Még akkor sem amikor ellenzékben azt követelte a Gyurcsány kormánytól hogy csökkentse a benzin árát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.