A gyurcsányista megmondóemberek csak arról feledkeznek meg, hogy a közösbe illik berakni valamit, majd a teljesítménnyel arányosan lehet onnan kivenni dolgokat. Csak az a párt lesz versenyképes és sikeres, amely elég nagy fogyasztói csoportot tud megtalálni, megszólítani, minél több ember érdekeit tudja képviselni, érvényesíteni. Amelyik párt erre képtelen, az megmarad »egyszázalékos« törpének és előbb vagy utóbb, de inkább előbb eltűnik a történelem emésztőgödrében. A DK tipikusan egy ilyen »egyszázalékos« törpe parazita. Érdekérvényesítő képessége elhanyagolható, éppen ezért nincs is létjogosultsága a Parlamentbe kerülni. Mindezekkel Gyurcsány is pontosan tisztában van, ezért behúzta a vészféket és elkezdett tárgyalni a zocialistákkal, hogy vigyék át a Parlament küszöbén őt és a hozzá közeli DK-s sleppjét a hátukon. Kedves DK-sok, kedves Ferenc, miattatok nem jöhetett létre az összefogás, ezért megkérlek benneteket, hogy ne háborogjatok és főleg ne mutogassatok az...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Powerforce
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Szerintem sokan átpártolnak Gyurcsányhoz,mivel az öszödi beszédben elmondta,hogy a szocik csak loptak és hazudtak.
Üzletileg (ami állami szinten is működik) Gyurcsány többet ért a dolgokhoz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SwordFish
Már csak röhögök a gyurcsányfanok szánalmas dühöngésén és azon, hogy ők magukat a népnek hiszik !

Azért, mert ezen a fórumon ti vagytok többségben, az országban egy marginális szélsőség vagytok, akiket a többség utál, és nem véletlenűl.

Én szóltam. :-))
sasi1115
Ferike be fog jutni, oszt jó napot. Nem kell neki közösködni senkivel.
Ezzel a méltatlan színjátékkal, amit az mszp-sek előadtak, csak a saját szavazóikat irányították a DK felé.
Ha esetleg nem is sikerül nekik a kormányváltás (ne adja az ég), már az is éppen elég lesz, hogy nem lesz meg a sose volt 2/3 és és a fideszes bohócokat osztani fogja a Ferkó napi szinten, folytatódhat a rettegésük, meg a Feri démonizálása, ha már az mszp ennyire töketlen volt, amilyen volt eddig is. Az pedig hogy a Feri folytatja, és hogy ez a sok jobboldali díszparasztot idegesíti, annak csak örülni lehet :)))
mariaberta
Ki az a a Molnár Flóra? Mert azt tudom, ki Gyurcsány Ferenc.
mariaberta
Azon gondolkodom, Ki is a parazita? Megszólaltál? Flórácska?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.