Az MSZP elnöke szerint ez a kormány már megbukott. Ha a szocialisták kerülnek hatalomra, annak a gyermekek, a fiatalok, a nők, a munkavállalók, a kis és középvállalkozók, valamint a nyugdíjasok lesznek a nyertesei. Ez négymillió szegény országa, ahol 500 ezer gyerek éhezik. Ám a kormány velük ugyanúgy nem törődik, mint azzal a félmillió emberrel, aki az utóbbi években elhagyta az országot, és nem segít a nyugdíjasokon sem, mondta az MSZP miskolci kampány gyűlésén Mesterházy Attila. A szocialista pártelnök szerint a jelenlegi kormány a gazdagoknak segít, ezért megbukott. A baloldali politika a többséget fogja képviselni: azokat, aki szegényebb sorsban élnek. „Igen, az MSZP azt képviseli, hogy fizessenek többet a gazdagok” – jelentette ki Mesterházy.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@entero: Mi a baj?! Ne haragudj de...fáj az igazság? Fáj, hogy a fidesz nagyja komcsi segget nyalt mikor az volt a menő? Fáj, hogy a fidesz...várj, a szavaiddal élek... "mindenki hibás,csak én nem" módszert követve minden hibáját másra fogja? Fáj, hogy a fidesz uralma a komcsi rendszerre hajaz egyre jobban? Tudod mi is nagyon unjuk a magadfajta fideszvédő szemellenzősöket, bár én téged még az értelmesebb kategóriába soroltalak, van sokkal elvakultabb pártkatona is. Nagyon unom azt is, hogy a fidesz nem vállal felelősséget, hanem mindig mindent másra fog...és én se vagyok kíváncsi a sok agymosott fidesznyik véleményére...neharagudj de ennél a megnyilvánulásnál azért többre tartottalak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@nemkati: Szamuráj...:-)) Azért most nagyon boldog lehetsz gondolom, vétettem egy helyesírási hibát. Kürtöld szét a világban, hátha neked is jobb lesz...
nemkati
@entero: Annyira nem vagy nagy szám hogy ennyit foglalkozzak veled.
entero
@nemkati: Valóban nem, de azért téged bármikor leköröznélek, mint ahogy még nagyon sokakat.
Meine Ehre heisst Treue
@entero: Ebben az országban, ahol ekkora méreteket öltött a nincstelenek aránya, illetve a nyomor, ezen nem lehet csodálkozni.
Én már 200 milliós vagyonra is vagyonadót vetnék ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.