Törvényi kötelezettségének eleget téve napirend előtt szólásra emelkedett hétfőn a parlamentben Pintér Sándor belügyminiszter.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Mint amikor 2006 ban felbujtotta a tömeget aztán elment jó messzire biztonságba? Ez ám a legény!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Mint amikor 2006 ban felbujtotta a tömeget aztán elment jó messzire biztonságba? Ez ám a legény!
nemsemmi
Nagy szükség is van rá!
Egy ilyen túlképzett atlétatermetű igaz magyarra mindig szükség van.
Egy igaz ember aki -talán egyedül a földön- még soha nem hazudott, már-már szent ember. Akire minden bajban nagy szüksége van a hazának!

Szerencsések vagyunk, hogy "Ő" a mienk!!!???
Talán túlságosan szerencsések is.
Csodapók
Március idusán meg azért szartátok össze magatokat, mert amíg haza nem jött és ki nem adta az ukázt, addig csak az SMS-re volt eszetek meg bátorságotok.Csiga gerincű megélhetésiek!
DR Eric CARTMEN
ESküszöm megkönnyeztem ezeket a BÖLCS szavakat PS-től. Nem tudom, ő is mondta azt mint a múlt héten Illés elvtárs: nem benyalok a miniszterelnök úrnak !!??
bakegya
Hát igen,a Rivérákon tulajdonos,itthon meg parancsokat osztogató-fosztogató kisnapóleon.Azért nagyon megható ez a hímsovinizmussal párosuló nyalakodás-minden akció után,még kéthónappal is.
joopapa
Orbának nem az a dolga hogy kint bohóckodjon a gátakon, hanem olyan embert nevezzen ki a katasztrófa védelem élére aki érti a dolgát. Ezek szerint akinek irányítani kellett volna a védekezést
Jankó123
Ezért van nekünk ez a mindent tudó Jeromosunk (0-dik Piktor - "az Árvízi Száraz"), aki mindent, mindenkor, mindenkinél jobban tud!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.