Törvényi kötelezettségének eleget téve napirend előtt szólásra emelkedett hétfőn a parlamentben Pintér Sándor belügyminiszter.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Mint amikor 2006 ban felbujtotta a tömeget aztán elment jó messzire biztonságba? Ez ám a legény!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodapók
Március idusán meg azért szartátok össze magatokat, mert amíg haza nem jött és ki nem adta az ukázt, addig csak az SMS-re volt eszetek meg bátorságotok.Csiga gerincű megélhetésiek!
DR Eric CARTMEN
ESküszöm megkönnyeztem ezeket a BÖLCS szavakat PS-től. Nem tudom, ő is mondta azt mint a múlt héten Illés elvtárs: nem benyalok a miniszterelnök úrnak !!??
bakegya
Hát igen,a Rivérákon tulajdonos,itthon meg parancsokat osztogató-fosztogató kisnapóleon.Azért nagyon megható ez a hímsovinizmussal párosuló nyalakodás-minden akció után,még kéthónappal is.
joopapa
Orbának nem az a dolga hogy kint bohóckodjon a gátakon, hanem olyan embert nevezzen ki a katasztrófa védelem élére aki érti a dolgát. Ezek szerint akinek irányítani kellett volna a védekezést
Jankó123
Ezért van nekünk ez a mindent tudó Jeromosunk (0-dik Piktor - "az Árvízi Száraz"), aki mindent, mindenkor, mindenkinél jobban tud!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.