Az MTI szerint jelentős tömeg gyűlt össze szerdán este Baján, hogy meghallgassák, mit mond a városba érkező fideszes politikus a rezsicsökkentésről. A hvg.hu helyi forrásból úgy értesült, a tömeg Orbán Viktorra várt, de a miniszterelnök végül nem jelent meg. A sajtófőnöke szerint csak a hvg.hu találta ki, hogy a kormányfőnek Baján lett volna programja. Értesülésünk szerint viszont a miniszterelnök lemondta a programját, amely az egyre durvuló helyi kampány egyik fő eseménye lett volna.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ha a hvg találta ki akkor kire várt a "jelentős" (150 fő) tömeg?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@nemkati: Remélem, hogy hatalmas csalódás érte a tömeget, de komolyan elgondolkodtam, hogy én elmennék-e, ha meghirdetnék, hogy ide jön. Szerintem igen.
(Ki tudja, lehet-e még látni ebben a szerepében?)
nemkati
@JAJMÁR: Vigyél neki egy kis paradicsomos záptojást. :)
soljanka
majd holnap bátran bemegy a Kossuth stúdióba, és elmondja, hogy kacsa volt az egész, mivel mindenki tudja, hogy ő egy igazi fülkeforradalmárhoz méltóan nem mehet csak úgy ki a zemberek közé.
Főleg nem, ha nem a Békemenet tagjai szervezik, meg ha nem utaztatnak lengyel és román embereket. Mert azért 150 helyi lakos az mégsem forradalom...
kedwes
"az egyre durvuló helyi kampány egyik fő eseménye lett volna." ha harc kell, akkor bujkál!
MintaPartizán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.