Ha egy közéleti szereplőről hitelt érdemlően bebizonyosodik, hogy bűncselekményt követett el, annak "nincs pardon", vagyis nincs helye a közéletben, így a Fideszben sem - így kommentálta Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója a zuglói hangfelvételügyet és azt is, hogy Szombathely fideszes alpolgármesterét drogfogyasztással gyanúsítja az MSZP.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka0919
Akkor mész a köcs@g csinálóba matera gyerek :)
coni
Ezt láttuk az EON, föld és trafik mutyinál. Nem volt pardon azoknak akik évtizedek óta ebből éltek. Jött Palcsó és TSAI és vittek mindent.
coyote3
Sosem Dolgozott Nyálgép! Te egy dolgot nagyon jól megtanultál. Hazudni! Viszont nagyon jót kacagtam azon a sete-suta kényszeredett , zavart mosolyodon, amikor Török Zsolti kérdéseket tett fel , amikor az Mszp székház elött "nem gyűlöletkampányoltatok" :))))
bencemacska
El tudja valaki képzelni, hogy a zuglói polgármestert felfüggesztik állásából?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.