„Először azt hittem nem jól hallok, amikor a Klubrádió híradását halottam a rendezvényről. Aztán elolvastam az Indexet és meg vagyok döbbenve” – írta Facebook-oldalán a liberálisok elnöke.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SwordFish
"Fodor Gábor szerint azonnal meg kell állni ezen a baloldali populista úton. Ő liberálisként tiszteli ellenfelét, elismeri, hogy a hazánk jobbításán fáradozik és elvárja tőle, hogy ő is elismerje róla ugyanezt. „De rosszul teszi a dolgát, ezért kell a változás. Nem azért, mert mai Sztálin, vagy mert pszichológus kell mellé"

Ritkán mondok ilyet, de Fodor Gábornak igaza van. Úgy látszik, nem csak az MSZP-seknek nem ment el teljesen az eszük. Fodor is normális maradt (ahhoz képest , hogy
liberális). :-)
SwordFish
"Persze tudjuk, normális mondandóval nem lehet bekerülni a hírekbe, ezért sokan azt gondolják, hogy le kell menni kutyába... De ennyire? Sztálin az emberiség egyik legkegyetlenebb hóhéra volt, emberek 10 millióinak gyilkosa és életének megnyomorítója. Orbán Viktor rossz irányba vezeti Magyarországot, le kell váltani. De lehet Sztálin és közte egyenlőség jelet tenni?"

Nem lehet, Önnek igaza van , Fodor úr. Pedig én Fidesz-szimpatizáns vagyok.

Elég volt a démonizálásból, a FideSS-ezésből, nyilasnácizásból. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.