Halált okozó testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot a Kecskeméti Törvényszékhez a Kecskeméti Nyomozó Ügyészség az izsáki Rendőrőrs négy rendőre ellen. A vádirat szerint az áprilisban agyonvert Bara József kényszervallatása nem az első eset volt, hogy jogellenesen jártak el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
majd kivàncsileszek, hogy Sintèr mitfog mondani, kimagyaràzza magàt?
mátmar
@pacsni: Mit mondana? Mint Poncius Pilátus. Mossa kezeit.
mátmar
Azon sem csodálkoznék, ha egy nagyon szigorú ejnye- bejnyét kapnának.
Uborkakulcs
Azért ez csúnya, még ha lopott is a sértett.Tudtam ,hogy a "szörfözés" nagy divat a vallatások alatt, de azért ököllel, gumibottal látható nyomot hagyva?? Idióták. Másik oldalról viszont, mennyi ilyen eset lehet, kisebb súlyossággal? Csak itt az volt a baj, hogy a sértett belehalt.
Kényes kérdés ez, de a Magyar jogrendszer alapján kell eljárni.
Nyilván jó eseben leszerelik és lecsukják a két sudrit.Rossz esetben, megrovást és korkedvezményes nyugdíj a büntetés.Ilyen esetben már Don Pintérnek, vagy valamilyik fullajtárjának kellene kézbe venni a dolgokat.
pacsni
@mátmar: az az ejnye-bejnye talàn kevès lenne.
Tekla
Kikötni a főtérre, azt azt had tudja meg milyen a kiszolgáltatottság , veréssel, pár napig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.