A Kereszténydemokrata Néppárt alelnöke szerint a szocialista politikusok nem tisztelik, hanem kigúnyolják a hívő embereket. Ezt Rétvári Bence mondta kedden az MTI-nek Simon Gábor, szocialista országgyűlési képviselő szavait idézve, és egyúttal bocsánatkérésre szólítva fel őt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Benneteket gúnyolnak ki Rétvári, te kis kenetteljes gagyi megélhetési műmajom !
csikknorisz
Ilyenen kiakadni? Ne vicceljünk már. El tudom képzelni, ahogy Rétvári úr sorra verte szét a rádiókészülékeket, mikor a Tankcsapda Mennyország tourist c. számát adták. Bár talán ő épp zsoltárokat hallgatott akkor. Semjén Zsoltárokat.
jancsik68
Ha a hivők olyanok,mint a KNDP,ez maga a gúny!!Valójában,mi az a KNDP?Párt?,focicsapat?gittegylet?Mert ilyen fajta csapatot sehol nem jegyeznek??
kiskutyauto
Csak azt gúnyolják, akin VAN MIT gúnyolni... a XXI században a vallásosság már nevetséges... ne csodálkozzanak ha gúnyolják őket... inkább észre kéne térni és abbahagyni az önámítást, egymás ámítását, álszentséget és képmutatást...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.