A kereszténydemokratáknak a Szamuely-csapatokat, valamint az ávósok és a nyilasok módszereit juttatták eszükbe a Magyar Szolidaritás Mozgalom tüntetésén történtek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
A keresztényeknek nincs erkölcsi alapjuk gyilkosságról beszélni.Mit csináltak a Krisztus-hivők az indiánokkal,hogyan türték a haláltáborok működését,hogyan viselik el a mostani gyerek éhezéseket.s lehetne még sorolni aljaságukat.Ők jobb,ha hallgatnak!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@outsider: Oké, de a Te "misztikus filmedben" mi alapján állapítható meg valakiről, hogy azt fogja képviselni, amit Te akarsz, és amit én? Mi ketten sem ugyanazt akarjuk, akkor a több millió ember milyen szempontokra figyeljen? Kellenek a szempontok.

Az ideológiák nem tudnak megbukni, csak az emberek, akik rosszul képviselik.
Persze, mindig lehet újat kitalálni. Kíváncsi vagyok Te milyen értékeket tartasz fontosnak, és milyen tulajdonsággal bíró embereket választanál, akikről tudnád, hogy nem sz@rba lépnek, -bár van aki szerint szerencsét hoz- :)
outsider
@JAJMÁR: Egyszerű, mást nem képviselhet, csak amit Te és én, mert szerintem ugyanazt akarjuk, több millió emberrel együtt. A szempont, a becsület.
A recept (pártideológia) eddig ez volt (mert ne azt nézd, amit mondanak): A Párt, benne én, [apró]a haza[apró].
A sikeres ideológia pedig ez lenne: Haza! ...mert az a legnagyobb halmaz, minden azon belül van, ha azt tartjuk elsődlegesnek (egyetlennek:), az mindent és mindenkit szolgál és cselekvésre bír, közös érdek mindenkinek.
A pártok az idők végezetéig harcolnak egymással, egyszer az egyik nyer csatát, egyszer a másik, de a nép mindig csak a zsoldot fizeti és így örök vesztes.
Magyarok legyünk, és ne szocik, libsik, fideszek, túlmagyarok...

"Az egyetlen dolog, amire a gonosznak szüksége van hogy győzelmet arasson, az az, ha a jók nem tesznek semmit ellene."

"Szerintem a lopás az lopás oldaltól függetlenül, ha erről a kérdésről nem alakul ki nemzeti konszenzus hogy minden lopás bűn addig ez az ország nem fog a felemelkedés útjára lépni. Akkor csak a szerencselovagok országa lesz örökre."
JAJMÁR
@outsider:
Túl nagy a halmaz. Mindig mindenkinek fontos a Haza, és a becsület is, csak időnként felülírják az önérdekek. A hatalomhoz közel kerülve könnyen megváltoznak az emberek, hát ha még ez anyagi előnyökkel is jár.
Nincs abban vita, hogy a lopás bűn, még a Btk.-ban is le van írva. A Tízparancsolatról nem is szólva :)

Írok egy privit ehhez :)
outsider
@JAJMÁR: "Mindig mindenkinek fontos a Haza, és a becsület is"
Én nem így látom.
"csak időnként felülírják az önérdekek"
A pártérdek egy párttagnak maga a szentírás, nem csoda, hiszen az a saját érdeke is, párttagként:)
"Nincs abban vita, hogy a lopás bűn"
"Ti is:)" (beszélgetésünk legelejéről)
A nyócév szlogen például sokszor abban az aspektusban kerül elő, amikor már tagadhatatlan tény a fideszmaffia "lopása". Akkor vetik be utolsó mentségként, hogy ti is loptatok. (Ezzel legitimnek is tekintik a saját bűnüket:)
A másik oldal szintén szereti újabban a "mi azért kevesebbet loptunk" pajzsot tartani maga elé.
JAJMÁR
@outsider: Még nem találkoztam olyan emberrel, se szervezettel, akinek ne lettek volna fontosak ezek az értékek, és ne hirdették volna lelkesen. Elviekben ezek fontosak, csak a mindennapokban túl nagy a kísértés, kevés ember képes ellenállni, ha a hatalom, a pénz, a jó élet elérhetővé válik..
"Csak a törvény a tiszta beszéd" írta József A., bár egész más kontextusban, de itt is igaz.Törvény kell, és független igazságszolgáltatás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.