Elfogta a rendőrség azt a fiút, aki brutálisan megvert egy 13 éves fiút a főváros XVII. kerületében, a Népkertben – írta a Facebook-oldalán Riz Levente, a kerület polgármestere.

"Ma délután a rendőrség elfogta a Népkert környékén történt múlt heti támadás gyanúsítottját, jelenleg kihallgatása zajlik. Köszönöm a rendőrség szakszerű munkáját, a civilek segítségét!" – írta a Facebookon Riz Levente polgármester.

A police.hu oldalán kedden jelent meg a felhívás, hogy azonosították azt a fiút, aki úgy megvert egy 13 éves másikat a Népkertnél, hogy az nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@Nil: curvára nem érdekel mitől lett ilyen tetűláda! és sors ne adja ha a Te gyerekeddel bántak volna így vagy a szüleiddel Te sem gondolkodnál ezen.!! holnap kinek a gyerekét veri félholtra ez a rohadék mi? de mondjuk "rossz gyerek kora volt", ettől ilyen szemétnek kell lenni? Egy védekezni nem tudó gyereket kell hülyére verni??? vagy legközelebb egy idős nénit, bácsit vernek halálra?? a curva anyjukat! sosem lesz már vége?? nincs kegyelem! a "drukkereket" is félholtra veretném ha tehetném!!
zilikutya
@csa-csa: Van benne valami... Minden esetre tenni kéne már valamit! Ez nem állapot, hogy ezt lehet csinálni!
Senara
Akit elfogtak , elengedték , nem ő verte meg a gyereket
miazavalami
@Senara: na akkor kereshetnek tovább. :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.