Elfogta a rendőrség azt a fiút, aki brutálisan megvert egy 13 éves fiút a főváros XVII. kerületében, a Népkertben – írta a Facebook-oldalán Riz Levente, a kerület polgármestere.

"Ma délután a rendőrség elfogta a Népkert környékén történt múlt heti támadás gyanúsítottját, jelenleg kihallgatása zajlik. Köszönöm a rendőrség szakszerű munkáját, a civilek segítségét!" – írta a Facebookon Riz Levente polgármester.

A police.hu oldalán kedden jelent meg a felhívás, hogy azonosították azt a fiút, aki úgy megvert egy 13 éves másikat a Népkertnél, hogy az nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Példás büntetést kellene kapnia, szigorított börtönben!
zilikutya
Rettenetes, ami itt megy! Biciklizik a kissrác hazafelé és szórakozásból úgy megverik, hogy gerincműtétre szorul! Hát mért nem lehet már az ilyenek ellen tenni? És igenis én is félek, sötétedés után nem hagyom el a lakást! Nem keresem a bajt magamnak! A verekedőket pedig azzal fognám meg, hogy ilyen esetben lehetőség legyen akár 15 év fegyházat adni neki. Talán az visszatartaná!
rokker33
Csak 15 percre zárnának össze ezzel a kis szardarabbal csak 15 percre.Istenem úgy elverném minta lovat a szart is kiverném abból az 50 kilós testéből!Utána tuti nem volna kedve a nála 3-5 évvel fiatalabbakat megverni!!!
pacsni
a szuleinek is kellene egy kis leckèt adni, mert ez a mocskos 17 èves mèg kiskoru. itt csak a szulok hibàsak, mert nem foglalkoznak eleget ezzel a piszokkal, nem tanitottàkmeg a rendes viselkedèsre, szerintem olyanok a szulok is mint ez a rongy.
Ugyszoktàk mondani, "fia az apjàra, lànya az annyàra"
miazavalami
Úgy tudom többen voltak! Hol vannak a többiek?
kkalman
Kicsit sajnálom, hogy fiatalkorú, így nem lehet életfogytot adni neki. Sajnos ilyenek a törvényeink. Azért remélem, a rá kiszabható legsúlyosabb büntetést kapja majd.
lenhardtibolya
Örülök, hogy elkapták ezt a siheder vadállatot. Remélem, nem ússza meg egy kis ejnye-bejnyével!

Jobban érdekel viszont, hogy a bántalmazott gyerek állapota javult-e? Remélem, nem következik be, amitől tartani lehetett a gerincsérülés miatti bénulás!
human
@miazavalami: Jó kérdés. Ők hagyták a verést. Ha bele halt volna a srác azt is hagyták volna. Vajon megússzák egy kis dádával? Nem börtönben szeretném látni őket, de legalább egy hónapos közmunkát megérdemelnének. Bár gondolom koruk miatt nem lehet kezdeni velük semmit. Az is igaz, hogy a szülők felelősség e a dologban szintén ott van.
Zolee75
@rokker33: Az a baj h az idősebb mindig a gyengébbel kezd ki.Nyilván mert nem tud védekezni.Remélem Börtönt kap és ott móresre fogják tanítani.Pláne a zuhanyzóban :D
Kaya Ibrahim
Hát ide vezetett ez a sok "nemzeti" erkölcstan meg hittan amelyek
a szeretet nevében is csak erőszak elkövetésére buzdítanak !!

Már a gyerekek is eltanulták orbántól, hogy mások javait csak brutális
erőszakkal tudod magadévá tenni...
csa-csa
@zilikutya: "akár 15 év fegyházat adni neki. Talán az visszatartaná! "

AZ NEM, de ha kinyírnák az összes ilyen tetves csűrhét többé nem bánthatna senkit!
Sede
nem fogták el a tettest.
akit elfogtak, az nem követte el a bűncselekményt. melléfogtak a zsaruk.

www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Hirmix&MN=Hirmix&AN=mellefogas&LN=Hungarian
csa-csa
@Kaya Ibrahim: ne fogj már mindent az Orbánékra! régen is voltak ilyen tetűládák!
sors ne adja a Te gyereked keveredne ilyen szemét társaságba kire fognád?
Nil
Belenéztetek ennek a fiúnk szemébe? Mitől lett ilyen? talán el kéne gondolkozni az őt körülvevő társadalmon-embereken is. Senki nem születik rossznak ... gonosznak
csa-csa
@Nil: curvára nem érdekel mitől lett ilyen tetűláda! és sors ne adja ha a Te gyerekeddel bántak volna így vagy a szüleiddel Te sem gondolkodnál ezen.!! holnap kinek a gyerekét veri félholtra ez a rohadék mi? de mondjuk "rossz gyerek kora volt", ettől ilyen szemétnek kell lenni? Egy védekezni nem tudó gyereket kell hülyére verni??? vagy legközelebb egy idős nénit, bácsit vernek halálra?? a curva anyjukat! sosem lesz már vége?? nincs kegyelem! a "drukkereket" is félholtra veretném ha tehetném!!
zilikutya
@csa-csa: Van benne valami... Minden esetre tenni kéne már valamit! Ez nem állapot, hogy ezt lehet csinálni!
Senara
Akit elfogtak , elengedték , nem ő verte meg a gyereket
miazavalami
@Senara: na akkor kereshetnek tovább. :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.