Október 2-a az erőszakmentesség világnapja és a Fidesz "felemeli a hangját" az erőszakmentes Magyarországért a baloldallal szemben, amelynek egyetlen célja a gyűlöletkeltés és az anarchia - jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján a nagyobbik kormánypárt szóvivője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Szörnyella de frász kiflicsücsök szőkeség!!!NEM lefejezték hanem l e t ö r ö t t amikor ledöntötték a szobrát a cigus fecalicusnak!A szobordöntéssel fejezték ki hogy e l é g volt a diktatúrából amit a cigus felállított. Bár a lefejezés stilszerübb lett volna!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
Nagyon örüljenek, hogy csak szobrot fejeznek az elégedetlenek !

Ezt pedig Selmeczi Gerillának ajánlom becses figyelmébe:

A zuglói polgármester 2010 előtti pályafutása sem foltmentes. 2003-ban Papcsák Ferenc ellen magánokirat-hamisítás vétsége miatt indult büntetőeljárás, mert a gyanú szerint, a fideszes képviselő ügyvédi irodája az Orbán-kormány informatikai államtitkárságától 240 millió forint értékben jogi tanácsadásra és jogszabály-előkészítésre kapott megbízást, ám az informatikai kormánybiztosságnak (IKB) benyújtott, teljesítést igazoló jegyzőkönyvekben valótlanul olyan ügyvédek és ügyvédjelöltek munkavégzését is feltüntette, akik munkát nem végeztek. Papcsákot végül felmentették, két társát, Sík Zoltánt, az Orbán-kormány informatikai kormánybiztosát és Ormos Zoltán ügyvédet 100 ezer, illetve 115 ezer forintos pénzbüntetéssel sújtották.

2004-ben a bíróság jogerősen felfüggesztett börtönre és pénzbüntetésre ítélte a volt baktalórántházi alpolgármestert a körzetben a 2002-es választásokon lezajlott választási csalás miatt, kimondva, hogy a hangfelvétellel bizonyított szavazatvásárlás Papcsák Ferenc javára történt. Az MSZP felszólította Papcsákot, hogy mondjon le így szerzett mandátumáról. Ezt természetesen nem tette meg.

2011 márciusában 250 ezer forintos bírságot kellett befizetnie, mert – elmondása szerint adminisztrációs hiba miatt – duplán vette fel a költségtérítését az országgyűléstől és a zuglói önkormányzattól is.
Hellcat
Ez a politikai amnézia mikor úgy beszélnek valamiről mintha soha életükben nem csinálták volna közben pedig ők az igazi nagymesterei.
szablyafűrész
"Ugye most végül is a Papcsák azt mondja, hogy ó, hát ő nem is tudta, hogy 20 százalékot kell letenni – meg ilyenek, hogy ő – így, úgy, amúgy – ráfogta a Mazsura. (a vállalkozó szerint a vagyonkezelő 2012-ben lemondott igazgatója, Mazsu Gergely „volt a behajtó”) A Mazsu meg mondja, hogy neki megvan minden feltétel, email – tehát ugye, mert most megy a rendőrség is – csak hát ugye félek tőle, hogy ez el lesz kefélve – hogy nem lesz ebből semmi. De bár lenne, mert akkor úgy meg lehetne szorongatni ezt a görényt – mert megmondom őszintén, ez egy patkány – az a véleményem: mert hogyha én valakivel seftelek, akkor legyek gerinces, és – tudod, Mazsu volt a behajtó – tehát oda kellett hordani a lóvét, de megmondom őszintén, becsületszavamra, nem hazudok – 100 millió forint lett elhordva. Úgy zsebbe."

Oszt' jó napot !
bencemacska
@szablyafűrész: Az a baj, hogy ebből is kimászik, mint a többiből! Nem lehet tudni, hol (kinél) van ilyen jól beágyazódva. Egy valódi tirpák!
gala2cse
És az hanyadik csepp volt a pohárban Selmeczi asszonyság, amikor Gyurcsány koporsóját kitettétek a Kossuth térre? Akkor nem volt ennyire finnyás az a jó ízlésetek!
kiskutyauto
Nem kell félni az anarchiától; mert bár hierarchia az nagyon keményen megvan, azonban országban ÉPPEN MOST MÁR KÁOSZ VAN... egy ostoba arrogáns dilettáns kisebbség bitorolja a hatalmat és pusztítja le az országot. A jobboldali csőcselék 6 éven át randalírozott ennél sokkal durvábban, százmilliós károkat okozva... agyatlan szőkegabika már megint nem tudja mit picsog...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.