Megtalálták azt a személyt, aki megvette a múlt szerdán kocogás közben bestiálisan meggyilkolt K. Krisztina mobilkészülékét – értesült a Bors.

Bár a rendőrség egyelőre nem erősített meg semmit a brutális gyilkossággal kapcsolatban, a lap töb forrásból is úgy tudja, elszámoltattak egy férfit, akinél megtalálták az ellopott telefont.

- Ha ilyen módon eljutott a rendőrség egy személyhez, akit nem vettek őrizetbe, akkor az bizonyára tisztázta magát. Ha valóban találtak mobiltelefont, az komoly bizonyíték lehet. De előfordulhat, hogy a bűncselekményhez köthető személy eldobta a készüléket, így az csak a megtalálóhoz vezet el – latolgatta az esélyeket a Bors kérésére Tarjányi Péter biztonsági szakértő.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
A Bors és a Blikk most ebből él. Miért nem várnak addig, amíg valami konkrétum lesz, miért kell tépegetni a sebeket. Miért nem gondolnak arra, hogy a 11 éves kisfiú osztálytársai olvassák a napilapokat. Az apa hiába védené a kisfiát, az újságírók, a napilapok nem engedik. Ez már megint olyan mint a Szita Bence, meg Kata ügye. Gyártják az elméleteket a nagyobb példányszám miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
A borsot , Blikket, a társadalom szennytelepére kell tenni!
radios45
Most persze mindenki drukkol, izgul hogy elkapják a tettest,
Na ez nem olyan egyszerű, a forró nyomos nyomozás nem vezetett semmire, eltelt 1hét, az eddig befogott gyanúsítottakat is mind elengedték,/szerintem sem ők voltak/, hiába állítanak az az ügyre 14nyomozós csoportot, lehet az 24fős is, ha nincs elég nyom, vagy gyanúsított, kilátásban, akkor 2év múlva sem kapják el, ezt a szadista gyilkost.
Kivétel ha még egy-két nőt megerőszakol, vagy elkap az éjszakában, és véletlenül észreveszi valaki, /lebukik/vagy a nő megvédi magát, időt nyer+ elmenekül, a támadás közben.
Ez utóbbira azért kicsi lesz az esély.
kkalman
A hátiputim van tele a bulvársajtó /nem/tisztelt "újságíróival". Mindent megtesznek, hogy a szennylapjukat minél többen olvassák, ez gazdaságilag még érthető is, miközben a etikának a legkisebb jelét sem tanúsítják. Az ilyen lapoknál tevékenykedő firkászok az újságíró társadalom legalját képviselik, miközben nem elképzelhetetlen, hogy a szennyből jobban élnek, mint a tisztességes újságírók.
verőce21
@radios45: (18:57) Sajnos igazad lehet abban, amit írsz. (egyelőre a férj az első gyanúsított mindaddig)
gabrella
Valahol olvastam,hogy a Hajdúnál elmondta aférj,hogy lelőtt valami gyilkost 20 éve és az mostanában szabadult.
kkalman
@gabrella: Ha igaz az, amit a férj állít, hogy 20 éve lelőtt valami gyilkost, akkor nagyon rossz céllövő, vagy nem tudja az aranyszabályt. Ha használni kell a fegyvert, akkor az úgy kell használni, hogy a delikvens utána soha többet ne tudjon reklamálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.