Mégsem az a fiú verte meg a 13 éves biciklis fiút múlt szombaton a XVII. kerületben, akit szerda délután elfogtak a rendőrök nem messze a támadás helyszínétől. Úgy tudni, kihallgatása hosszú órákon át tartott, ám a 17 éves kamasz kitartóan tagadott. Azt mondta, a kérdéses időben egy budapesti bevásárlóközpontban volt. És így is történt, a kamaszt számos biztonsági kamera rögzítette.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
nem kicsit ciki a rendőrségre nézve ez a malőr...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sede
@nehogymá: ne ítélj elsőre - tartja mondás.
nyanya001
@nehogymá: Mi ebből a tanulság ?
Többet nem hiszünk rendőröknek !
jancsipapa
Attól még elítélhetik . Valakit produkálni kell a rendőrségnek .Legfeljebb most ő lesz az .Mint a Táncos Gábor a maga idejében...
nehogymá
gyanusitott volt.a borzasztó az,hogy félholtra vernek egy gyereket fényes nappal ugy,hogy még utána se segit neki senki.aztán felmerül egy ránézésre tényleg nem ministráns fiu mint elkövetö,amire egyböl vérszomjas lesz a nép.tele vannak haraggal az emberek.még jó,hogy nem lincselte meg egy önjelölt igazság osztó.félek el jön majd az is.eltudom képzelni,hoy viselkedtek vele a rendörségen.egyszer az én fiam is elvitték az iskolából bemondásra.
Sede
@Horizont: ez jó kérdés.
majd a rendőrség fizet kártalanítást.
az adófizetők pénzéből.
szaboria1
Ma meghallgattam az anyuka elbeszélését az esetről., valami nem kerek a történetben. Érdekese volt a Helsinki Bizottság nyilatkozata ha fiú ellen már volt netán eljárás akkor joga volt a rendőségnek elszámoltatni és így nem kérhet kártérítést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.