A Fidesz szerint a múlt heti bajai időközi önkormányzati választásokkal kapcsolatos nyilvánosságra került bírósági jegyzőkönyv éppen azt igazolja, hogy a baloldal követett el törvénysértést.

A nagyobbik kormánypárt szerint ugyanis a volt bajai szocialista polgármester saját bevallása szerint is egész nap a szavazókör bejáratánál próbált nyomást gyakorolni a szavazópolgárokra.

A közlemény szerint a bajai vereség után "itt lenne az ideje, hogy a vereségébe beletörődni képtelen bukott baloldal két hete tartó szánalmas magyarázkodás helyett, levonja a tanulságokat arról, hogy a választók se külön-külön, se együtt nem kérnek belőlük".

Juhász Péter, az Együtt-PM szövetség társelnöke vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján beszélt arról: a Fidesz vezetői nyilatkozataikban gyakorlatilag beismerték, hogy két héttel ezelőtt csaltak a bajai választáson és 2014-ben is ilyen eszközökhöz akarnak nyúlni.

Baján szeptember 22-én tartottak időközi önkormányzati választást. A Fidesz jelöltjére, Kovács Csabára 467-en, Teket Melindára, az MSZP, az Együtt – A Korszakváltók Pártja és a Demokratikus Koalíció közös jelöltjére pedig 406-an szavaztak. A Jobbik jelöltje, Markó György a szavazatok 8 százalékával harmadik lett, míg a negyedik induló, az LMP jelöltje, Ikotity István 4 százalékot ért el.

A Kecskeméti Törvényszék múlt szombaton döntött úgy, hogy meg kell ismételni a szavazást a 32-es szavazókörben. A végzés szerint kampánycsend-sértés történt, a választói akaratot befolyásolta az, hogy szervezetten szállították az embereket a szavazásra.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@verőce21: A tények. Abban a négy körzetben ahol tisztességesen zajlottak a választások Teket Melinda a baloldal közös jelöltje nyert. Csupán az ötödik körzetben ahol a fideSS szervezetten szállította a rejtett erőforrásokat nyert fölényesen a fideSS.
Úgyhogy maradjunk annyiban hogy a jobboldal csalt és nem a baloldal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@verőce21: Tééged felhúztak? Mint egy rugós papagáj csak a jkv.-t rikácsolod!!:-)))
szablyafűrész
@szaboria1: Ez ütős és jó kérdés. Feltelezem, hogy nem hagyták volna ki az ellentámadás lehetőségét, amennyiben tényszerűek az állításaik, de abban biztos vagyok, hogy a bíróság érdemben vizsgálta volna a kapuban történt agitálást, ha bizonyítottnak találta volna.

Hamisak ezek a jó csávók !
valakiaki
Ezeknek a hülye fideszeseknek még erzt is be lehet adni, amikor videó felvétel van a csalásról! Hihetetlen hogy emberek hogy lehetnek ennyire korlátoltak...
outsider
@valakiaki: Nem hülyék, hazugok és csalók:)
outsider
@verőce21: folyt. köv. vissza az elejére:)
"itt lenne az ideje, hogy a vereségébe beletörődni képtelen bukott baloldal két hete tartó szánalmas magyarázkodás helyett, levonja a tanulságokat arról, hogy a választók se külön-külön, se együtt nem kérnek belőlük" !

Arról mi a véleményed, hogy a választásra jogosultak minimum 84%-a nem kért a fideszmaffiából sem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.