Ahhoz, hogy a Fidesz nyerjen, meg kell adni a tiszteletet mindenkinek, nem lehetünk nagyképűek, pökhendiek, nem sérthetünk senkit a méltóságában - mondta Pokorni Zoltán, a párt alelnöke az InfoRádió adásában. Ez szerinte a Fidesznek nem csak a választók megnyerése, hanem önmaga miatt is fontos.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ostor
Bálna tudóskám!!/balneológus(!)/ Eddig aludtál?A pártodnak már évek óta nincs előnye!!Az a néhány százezer idióta és (párt) pénzvezérelt csókos aki még maradt nektek,nem fog megmenteni benneteket a totális bukástól! A 4/5-ős többség már leírt benneteket és ennek nyomatékosan kifejezést is fog adni 2014-ben!
kukac50
Javasolhatná még azt is, hogy ne a baloldallal foglalkozzanak,hanem a Nép megélhetésének javításáról beszéljenek.Selmeczy 2 perc alatt 7 x mondja ki Bajnai nevét.
Ez már kifejezi minden butaságát a szóvivőnek.
ostor
@kukac50: Fóbiája van annak a szánalmas nőnek!
bretagne
Késői ébredés, Pokorni úr! Már majdnem 4 éve pökhendiek!
silber13
A tőlük már megszokott pökhendi stilusban, pöknek jónéhány pökhendiséget, aztán majd csodálkoznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.