Most már biztos: nem tart ki a hazai burgonyatermés február után, és addig is tartósan magas árakra kell számítani. A hazai elfogytával tavasszal jön az import, akkor további 15-20 százalékos drágulás várható. A tavalyi után az idei termést is a nyári aszály rontotta le

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Nemrég volt valami statisztika, hogy a csirkehús után a második legnépszerűbb élelmiszer-alapanyag Magyarországon a burgonya. Miért nem termelnek többet akkor? Nincs elég föld? Mit csinálnak a sok összeharácsolt földdel a fideszes csókosok, mindegyiken golfpálya lesz?
Vizual
A magyar mezőgazdaság. Még jó, hogy kizavartuk a multikat a szar termékeikkel. Igaz igy még krumpli sem lesz ilyen drágán. Dédi azt mondta, ha van otthon egy-két zsák krumplid, egy kis hagymád, télen már nem halsz éhen.
Igen, de ő nem tudta, hogy egy FIDESZ nevű, vidéki fiukból álló társaság veszi kézbe Magyarország éléskamráját. Ezek még elég krumplit sem termeltek. Igaz a nem művelt földek, FIDESZ kézben vannak és sok pénzt hoznak. Munka nélkül és az ellenséges Eu--tól, a FIDESZ bérlőnek.
És kénytelenek vagyunk megint a külföldi termelőkhöz fordulni, akik jó drágán fogják adni az árújukat. Azt a szart, nem magyart. Vagy, hogy is van ez ?
Nakimaga
Mit gondolsz mit csinálnak?Levermelik és tavasszal háromszoros áron értékesítik és a birka magyar nép megveszi 800-1000 forintért kilóját,ahelyett,hogy kifőtt tésztán kihúzná tavaszig.
nyanya001
A krumpli, a bab valamikor a szegény ember eledele volt
ma már ezt sem tudja megvenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.