A Bács-Kiskun Megyei Választási Bizottság pénteki másodfokú döntése szerint sértik a választási törvényt a megafonos kisbuszok Baján.

Az autókról hangosbemondóval arra buzdítják a helyieket, hogy vasárnap a fideszes Kovács Csabára szavazzanak az időközi választáson.

A furgonok nem csak Kovács támogatására szólítanak fel, hanem azt is ismételgetik, hogy a helyiek vegyenek részt a választáson, ne féljenek Bajnaitól, Gyurcsánytól, Mesterházytól – írja a 444.hu.

A bizottság döntése szerint az ellenzéki politikusok ellen érvelő kampányszöveg alkalmas arra, hogy sértse a választási törvényben leírt, a a jelöltek és jelölőszervezetek közötti esélyegyenlőség alapelvét.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Továbbá a nyugalomhoz és csendhez való állampolgári EMBERI alapjogot is sértik, nem mellesleg..!!!
qxy
Hogy lenne már törvény sértő! Hát ki a törvény! ! és én mondom meg .! és ha nekem jó, az törvényes! ami a népnek jó, na az törvény ellenes! ! ! hisz tudjátok nem? Kiről szól ez az ország.? ? ?
RÁKOS
minnél jobban hangoskodnak annál jobban utálatot keltenek magukkal szemben ...mert az az árú amihez ilyen felhajtás kell az nagyon szar árú lehet...és mint tudjuk a Fidesz nagyon szar árú ...kivülről szép csak belül rohadt ,de nagyon...
mátmar
Az Orbaniusz Csótányikuszokat sohasem érdekelte a törvény! Főleg a betartása nem: Az csak másra vonatkozik szerintük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.