A 444.hu Baján járt, ahol a Fidesz kampánycsendsértése miatt vasárnap meg kell ismételni az időközi önkormányzati választást. A két tábor aktivistái mindent bevetnek a 450 fős szavazókör kegyeiért, ez pedig remek alkalom volt egy, a legrosszabb csehszlovák vígjátékokat idéző kisfilm leforgatásához.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Ezek a pártok rejtett tartalékai, a közösség alja, ez lenne Baja?
human
Megértem a hölgyet, aki felháborodva mondta, hogy nem megy szavazni, mert nincs értelme. Ő az a tipikus magyar, akinek kormánytól függetlenül nem lett jobb az élete.
űrbán
Ez megdöbbentő. Egy 0% jelentőségű választáson a csúti szarkupac pártja mindent bevet, mintha múlna rajta valami hogy a szerencsétlen mszps csaj nyer vagy nem.
Én az mszp helyében felbéreltem volna 10-15 barátságos ukrán fiatalembert, (a keleti nyitás jegyében) akik elbeszélgettek volna a réti niggerekkel ;)
A csicskák aki a mszp-s csaj nyombán lihegtek két károm koki és saller után már nem tennék többé. :)
Az egész tanulsága röviden:
Ennek a velejéig rohadt mocskos gusztustalan, élhetetlen maffiarendszernek EL KELL TŰNNIE ÖRÖKRE!
Különben végleg egy narancsbűzös pöcegödör leszünk Európa közepén, ahová a demokratikus kultúrállamok polgárai maximum üríteni járnak majd.
kiskutyauto
Orbanisztán megújult és új vasfüggöny új szálasi-rákosi kor - igen-igen, bizony-bizony: FASISZTO-BOLSEVISTA KOR virradt ránk. Egyre jobban teljesítünk abban is, hogy letűnt, sötét korok terrordiktatúráinak retrospektivitásában tévelyegjen a társadalom. Orbánviktátor zseniális tehetséggel ötvözi a bolsevizmus, a fasizmus és nácizmus és az inkvizíció tömeggyilkos társadalomnyomorító, emberiségellenes bűnöző terrordiktatúrák elemeit... hajrá Orbán-fasiszto-bolsevisztán hajrá Fityiszmutyisztán hajrá Abszurdisztán
ostor
Na ezért kapsz a vastagbél lakótól!És jelenti is.
ostor
@űrbán: Már vagy 3 és fél éve ide járnak üríteni!Obánék latrinát csináltak az országból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.