Zsigó Róbert, Baja polgármestere, a Fidesz szóvivője így reagált arra, hogy az Összefogás Bajáért: MSZP-Együtt-2014-PM-DK több beadvánnyal is a hatóságokhoz fordul a bajai megismételt időközi választás ügyében. Az MSZP-s Harangozó Tamás azt mondta, kérni fogják a kampánycsendsértés megállapítását, mert az Index szerint újra szervezetten szállították a szavazókat, de ennél sokkal súlyosabbnak tartják, hogy a portál beszámolója és az ott közölt képfelvétel alapján a választás napján tűzifát osztogattak a választókerületben. Zsigó Róbert szerint a Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy-trió hetek óta magyarázkodik, és olyan dolgokkal vádaskodik, amelyeket ők maguk követtek el. Az egész ország szeme láttára folyt az "erőszakos, rasszista és hazug kampányuk", s mindenki láthatta, bármilyen aljas technika bevetésére képesek - írta közleményében Baja polgármestere, hozzátéve, hogy sem városa, sem Magyarország nem kér ebből.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
persze, hogy nemkèpes tudomàsulvenni, mert megint csaltak màsodszorra is. Kitudja, hogy 2014-ben megint hogy basz@àt a szavazokat? màr csak az hogy kulfoldrol is lehete szavazni ez lesz az egyik csalàs 2014-ben a tobbi majd jon utànna.!
mariaberta
No persze, azért kell megismételni a fóti választást igaz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.