Van feljebb a Nemzeti Sport 1-8-as címlapjánál! A legcikibb után itt a hollandok elleni szopóroller maga módján legütősebb illusztrációja. Köszönet Andy-Landynek, mert én most pont nem olvastam Vasárnapi Híreket a hétvégén, így kimaradt volna ez az álomcímlap, amit a hollandoktól elszenvedett vereség + Orbán Viktor stadionépítési akciója ihletett. A legelő miniszterelnök képe percek alatt úgy belém égett, hogy nem is tudom, mikor fog kikopni. Függetlenül attól, ki mit tart a stadionépítésekről, ez a maga nemében ennél nem sikerülhetett volna erősebbre.

Forrás: cink.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Nem fűbe harap, a magyar foci rendkívül "magas" színvonalát igyekszik megtalálni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiskutyauto
Majd erről is kitalálják holnapra (a fidesz-kommunikációnak nevezett nemzetszégyene elmeosztályon), mint a szobordöntésről, hogy erőszakos felbujtó, becsületsértő, gyalázó, gyilkos indulatos, hiszen a fűbeharapás legalább olyan halál asszociáció mint a levágott fej... hajrá Orbanisztán hajrá Abszurdisztán
bakegya
Abba a bizonyos saját műfüvébe szív,vagy harap?-egyébként neki mindegy!-csak nekünk nem akik majd takaríthatjuk közmunkában az arénáit és se a munkát se az imádságot nem tagadhatjuk meg a munkahelyvédnökök alapos törvényének következtében.
Tootsy
Azert ez egy kicsit huzos,...Nem csipem ot meg veletlenul sem, de talan lett volna mas modja is, hogy figyelmeztessek ot, mekkora baromsagra szorja az adofizetok penzet,...
coyote3
Most viszont nem hallom tőle a hangzatos kijelentéseket a magyar foci "nagyságáról"...
Yoda69
Nagyon jo a kep. Csak rossz a sorrend.
Elore vennem azt ahol a 9-es jatekos kifujja a firgat, orban meg felszippantja.
Hanyingerkelto, csak mint maga a trafidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.