A Fidesz szerint Eger "nem kér többet abból a szocialista képviseletből", amely korábban alkalmatlannak bizonyult az ország vezetésében.

A Bajáról megismert szófordulatokat Gondos István, a kormánypárt heves megyei frakcióvezetője hasznosította újra Mesterházy MSZP-elnök napközben, Egerben tett nyilatkozatára reagálva. Az ellenzéki politikus elmondta, pártja gazdaságpolitikai programjának fókuszába a munkahelyteremtést, a gazdasági növekedést helyezte.

A Fidesz ezzel szemben azt hangsúlyozta, a szocialisták kormányzásuk alatt csaknem Görögország sorsára juttatták az országot. "Megduplázták a munkanélküliséget, százezreket taszítottak devizahitelekbe, itt Heves megyében is" – fejtette ki Gondos István, megjegyezve: a korábbi MSZP-kormányok Tizenötször emelték a rezsit, háromszorosára növelték a gáz árát, kétszeresére az áram árát.

A kormánypárti politikus aláhúzta továbbá, hogy a szocialisták "sorozatos megszorításokkal sújtották a magyar embereket, csökkentették a béreket, a nyugdíjakat és a családtámogatásokat is", amivel eladósították, elszegényítették a magyar családokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.