"Töröld le a váladékot, mely arcodra fröccsent, ne taposd el a varangyot, mert cipőd bepiszkolod vérrel és gennyel" - üzente Nagykőrös fideszes városvezetése László Ferenc MSZP-s önkormányzati képviselőnek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

napkalap
,,Ne KRISZTUS KATONÁI legyünk, hanem Jézus lelke." Katrosai Evangélium

Készítsétek, készítsék fel ismerőseiteket, hogy jövőre az ellenzéki jelöltekkel azonos nevű jelölteket fognak indítani a választásokon a lehető legtöbb körzetben, tehát terjesszétek, ne a rémhírt, hanem a valóságot: nem lesz elég a név mellé behúzni az ikszet, a jelölő szervezetek pontos nevét is ellenőrizzétek, ellenőrizzék és saját, ellenőrzött tollakkal szavazzatok, szavazzanak, mert lehetnek majd elpárolgó ,,tintájú" tollak a szavazóhelyiségekben. Mixathnak ne legyen igaza. Legyen ez az első választás, melyért mindenki tesz valamit, csak annyit, amennyi Tőle kitelik. Annyi pont elég lesz. (Lenne? :-) :-D )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.