Eddig közel harmincezer új külhoni magyar állampolgár regisztrált levélben a jövő évi parlamenti választáson való részvételre – közölte Pálffy Ilona az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottságának keddi budapesti ülésén.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Már előre félek mekkora csalás lesz ebből...
Tootsy
@Hellcat: Ha emiatt izgulsz, Dragam, akkor mar ne izgulj: TUTI, hogy csalas lesz, fokent, hogy meg ONLINE is le lehet adni majd a regisztraciot. Elmeletileg az en gepemhez 4 ember ferhet hozza, na, obennuk megbizom, nem fognak a nevemben semmit sem csinalni, na de a tobbiekeben? Kivancsi vagyok az angol nyelvu szorolap tartalmara is, hogy mivel hulyitik a kint eloket az otthoni realitassal szemben,...
Egyebkent nincs az az egeszseges kormany, aki csak ugy beengedne az orszagaba a politikai hirdetoket,... Rugna is engem v@lagba az itteni kormany, es joggal kerdezhetne, minek jottem el otthonrol, ha most is szavazok arra, hogy az otthon elok mekkora sz@rban eljenek (by Hofi), de legalabbis befolyasolna az allampolgarsagi kerelmemet,...:o((
Tootsy
Mit mondana orban, ha a romanok jonnenek ide, es itt probalna minden partjuk viaskodni az itt elo erdelyiek szavazataiert, akik azert jottek el otthonrol, mert tele volt a puttonyuk a romaniai vezetessel... Na, ehhez mit szolna a vitya?
bretagne
Lehet, hogy azért regisztráltak, hogy nem a Fideszre akarnak szavazni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.