Orbán Viktor veje, Tiborcz István cége új piaci szereplőként úgy tudta 3 milliárd forint fölé emelni éves forgalmát, hogy közben fideszes városvezetésű városoktól kapott közbeszerzési megbízásokat - derítette ki az Átlátszó. Gyurcsányék erre reagáltak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Uborkakulcs
Tisztelt DK. A gondolat jó. Ha van a tarsolyban, bizonyítékként szolgáló tény, esetleg adat, ami indokolttá teszi az elszámoltatást, akkor tessék erőltetni. Ha ez nem megy, büntető feljelentés. Nagyon helyes, ha ezt elkezdik, de akkor MINDEN oldalon!!!
Azt gyanítom, csak akkor lesz itt valós elszámoltatás, ha a díszes garnitúrát felsorakoztatja a nép a dunaparton, és valaki egy pisztollyal a kezében megkérdezi mindtől egyenként, hogy loptál?? Ha nem a válasz, durr. Amíg működik a kéz kezet mos elv, addig nincs itt milyen elszámoltatásról beszélni.
űrbán
A csúti patkányt nem kell felszólítani semmire, bevágni a sittre, kulcsot eldobni és kész.
kukac50
Zsiga Marcellt és a többieket se felejtsék el elszámoltatni.
A föld, a trafik pályázatok és pályázat nélküli átadásokat is vizsgálják.
A kaszinó működtetésére miért nem írnak ki pályázatot?
Kaszinó mutyi a következő???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.