Az Energiahivatal fogyasztóvédelmi lépésként értékeli azt, hogy a szolgáltatóknak kell majd kifizetniük, ha valaki a hálózatból lopja a gázt, vagy a rendszerből szivárog az anyag. A leginkább érintett szolgáltató egyelőre csak kapkodja a levegőt. „A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal célja, hogy a fogyasztókat kizárólag az indokolt költségek terheljék. Ezt tükrözik a rendszerhasználati díjakról szóló rendeletek is.” Így kommentálta az Origónak a szakhatóság a szerdán közzétett legújabb rendeleteit. A változtatás lényege az, hogy a jövőben az úgynevezett hálózati és mérési különbözetet nem lehet beleszámolni az indokolt árbevétel igénybe.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Ja, persze...és azt le is nyelik...húúúúúúú mi lesz itt...
Az állatkertben antilop, itt meg milliólop...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kopeba
Majd nem kapnak milliós prémiumokat legfeljebb.
szablyafűrész
@kkalman: Nem is komolyan gondoltam, élcnek szántam, mert Mutyisztán az igazi Ígéret Földje -nem más !
Vizual
Repes a szívem. Ha Orbánt választják újra, a gáz szerintem már ingyen lesz. Alanyi jogon. Sőt, fizetni fog az állam a gázhasználatunkért, az áramhasználatért, a csatorna használatért, stb. Elhiszitek nekik ezt a blődséget ? Mert ha igen fingotok nincs milyen költségek vannak a szolgáltatás elvégzéséért. Nem beszélve az EON megvásárlásáról amit sokért vettünk meg, és sokba fog kerülni. Ne aggódj, majd a választás után...
bakegya
Hát az biztos,hogyha fizetnek érte se kötök rá!
Mondjuk a csap megnyítását,ha fizetik bevállalom,de csak egy feltétellel,ha a 2/3-asoknak több jut a luxusból.
Pálinkafőző Rézüst
@Vizual: és a BKV ellenőrök csapatosan beszélik rá bliccelésre az embereket, hiszen a büntit úgyis a BKV fizeti helyettük! És a MÁV-nál is! és mindenhol minden ingyen, hallelúja!! Új Magyarország!
Meine Ehre heisst Treue
Ez nagyon örvendetes. De miért nem kellett hosszú évekkel ezelőtt így tenni? Sőt, ezt a mentalitást be sem kellett volna vezetni, hiszen ez inkorrekt, aljas kollektív büntetés.
Aki rendesen fizeti számláját, ne fizessen többet a kelleténél, más hibája miatt. Félelmetes ez az ország...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.