Miközben egyes források szerint mintegy félmillió honfitársunk hagyta el hazánkat, bizonyos nemzetek számára a magyar állampolgárság a vonzó cél. Az érzelmi kötődés és hazafias lelkület mellett komoly, praktikus haszna is van annak, ha sikerül megszerezni egy schengeni ország állampolgárságát. Így aztán az utóbbi időben egyes szomszédjainknál valóságos „állampolgárság-biznisz” indult meg, amelyre jogászokat foglalkoztató cégek épültek rá. A Hetek cikke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Amig olvastam ezt a cikket, felallt a szor a hatamon, hogy ilyen egyszeruen, nyiltan leirjak a csalas tenyet, es nem szakad rajuk az eg.

Az, hogy egy ujzelandi allampolgarsagot majdnem nehezebb megszerezni, mint egy amerikait, es a megkapasaval egyidejuleg elvesziti az ember a regi allampolgarsagat, (bar extra 800 dollarert megtarthatja azt is, ).

Es mindez csak azert, mert a fideSS fosik a jovo evi - es az azutani - valasztasoktol,...
Mikozben mindenki csak ugrodeszkanak hasznalja a szerencsetlen, agyongyotort kis orszagunkat.

"Nem problema, ha nincs magyar felmeno, majd hamisitunk egy akvi kivonatot",..".Ber-eskutevot kuld maga helyett az eskutetelre" , ha en ezt itt elmondanam az itteni barataimnak, nagyon sajnalnanak, hogy milyen orszagbol jottem, ahol ez allamilag megengedett, propagalt?

Szegyellem magam, hogy magyar vagyok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.