Az Együtt-PM szövetség szerint szándékos hazugságok, elferdített tények és a gyáva sejtetések keverednek egymással a Fidelitas által indított, az Együtt-PM vezetőjét, Bajnai Gordont lejáratni akaró honlapon.

Ezt a szövetség vasárnap közölte az MTI-vel, miután a Fidesz ifjúsági társszervezete bejelentette: Gordon élete címmel interaktív honlapot indítottak Bajnai Gordon volt miniszterelnök "kétes ügyeiről".

Az Együtt-PM közleménye szerint "a kormányoldal Bajnai Gordonnal szemben indított – nagy részben közpénzből finanszírozott – lejárató kampánya ma újabb állomásához érkezett". Mint írták, az egész nem más, mint politikai hátsó szándékból elkövetett, bűnszövetségben végrehajtott karaktergyilkossági kísérlet. "A felbujtó pedig maga Orbán Viktor" – teszik hozzá.

"Az orbánista ifjúsági szövetség" a lejárató kampány legújabb változatában olyan életrajzi weboldalt szentelt a volt kormányfőnek, amelyen azon kívül, hogy Bajnai Gordont valóban Bajnai Gordonnak hívják, más, teljes egészében igaznak tekinthető bejegyzést nem találni – közölte az Együtt-PM.

Hangsúlyozták, Bajnai Gordon és az általa vezetett szövetség visszautasít minden rágalmat, a weboldal hazugságait és rágalmait tételesen cáfolni fogja, illetve minden lehetséges és szükséges esetben jogi útra tereli az ügyet.

Az Együtt-PM szerint a lejárató kampány nem a választópolgárok tájékoztatását, hanem a félrevezetésüket célozza.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
A fideszesek nem átallják "megmérgezni" utódaikat se.
entero
Az ellenzéki oldal inkább ne szóljon semmit, látva az aljas Bajai húzásukat.
űrbán
@entero: "Az ellenzéki oldal inkább ne szóljon semmit, látva az aljas Bajai húzásukat." Ezen még most is röhögök :) Egyébként ki is nyert Baján?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.