Szeptember közepe óta felújítják a Vác-Szob vonalat, azóta órákat is késnek errefelé a vonatok. 22 ezer ember próbál itt minden reggel bejutni a munkába.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Orsós Rodrigó
A videóban (01:03-nál), a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt nevében beszélő Loppert Dániel ugye az a gyerek, aki annak idején 18 évesen lehazaárulózta Medgyessyt, és aki emiatt sztár lett a Fidesznél???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
leszúrt rittberger
@Meine Ehre heisst Treue: Vác, mint térképen sem létező szarkupac? Szerintem a te fejedben van inkább valami irdatlan nagy pöcegödör.

Talán a szánalmas MÁV-hoz fog majd alkalmazkodni egy történelmi város teljes lakossága, nem? Mert nem képesek a pénzükért szolgáltatást nyújtani. A versenyszférában egy ilyen áporodott múltszázadi vadromantikus-mozdonyfüstös tróger vállalat nem hogy nem élne meg, létre sem jöhetne, mert piaci körülmények között 1 nap alatt összedőlne az egész.
hallgatag
@Orsós Rodrigó:ma 9:11
Biztos jól kezeli a " cumisüveget " ...
Meine Ehre heisst Treue
@leszúrt rittberger: Nem kell alkalmazkodni, egyáltalán nem! Nem kell jegyet, bérletet váltani és megoldva a probléma, hiszen ekkor már utazhat egyéb módon.
hallgatag
@gabrella: Ha esetleg ez a vonat Tükröspuszta felé közlekedne, a Ráhelka és Tiborcpityu esküvöje elött 3 nappal, készre csinálták volna a vasuti sinek cseréjét !!!
Jávor
@Orsós Rodrigó: Valószínű, hogy nem a történelem-filozófia szakos diplomájának köszönhetően került oda!
coni
A döntéshozóknak ajánlom, próbálják megnézni a környező országok agglomerációs tömegközlekedését, elég ha Lisszabonig elmennek. Vagy Prágáig. Lassan Bukarest és Szófia is beelőz, úgy mint minden egyéb területen.
Unortodoxia végérvényesen lemarad. De a másik egyharmad szívesen tartana Európával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.