Az MSZP hétfőig egy szóval sem beszélt arról, hogy birtokukban lett volna a bajai hamisítási botrány videója, azonban a rendőrségi sajtótájékoztatót követően Török Zsolt elismerte, hogy a párt csütörtökön kapta meg a felvételt.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Elvtárskáim ezt megint elbasztátok. Hogyan tudtok ennyire luzerek lenni. És még ti akarjátok leváltani a fideszt. Mintha mindannyian idióta képzőbe jártatok volna. Ilyen szaros roma pöcsök is hülyét tudnak csinálni belőletek,akkor mit is vártok magatoktól 2014-ben.
Soha nem gondoltam volna eddig, hogy a jobbik lesz a váltópárt és nem ti. Eddig nektek drukkoltam és rátok szándékoztam tolni az ixet, de azt hiszem kár lenne érte...
entero
Hehe, csak így tovább, fiúk! Minden, amit csináltok, csak még jobban a Fidesz malmára hajtja a vizet.
lajospapa
Első pillanatokban látszott, hogy a felvétel provokáció, mert a Fidesz nem lehet ennyire hülye. Az viszont elképzelhető, hogy van annyira okos, hogy ezzel becumiztatta az Mszpét.
szablyafűrész
és miért kellett volna az mszp-nek jeleznie, hogy birtokukban van a felvétel ?
silber13
@entero: Én a yardok helyében alaposan körülszimatolnék a bajai önkormányzai hivatalnál !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.