Hivatalos: hamis a bajai lejárató videofelvétel, amelyen hat személy egy lakásban a Fidesz választási csalásáról beszél, illetve ezt a szituációt játsszák el. A hamisítási botrány tárgyát képező felvételt október 15-én délután, tehát a bajai választásokat követően készítették, és az MSZP székházában landolt, ahová valaki személyesen vitte be.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
A felvétel nem hamis,legfeljebb az általa ábrázolt szitu !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
outsider
@Csizmás Kond: @furfang: @spu00: Ti valóban nem tudjátok elképzelni a fideszről hogy csalhat?
szablyafűrész
@spu00: A hídon akkor kell átmenni, ha odaértünk !

Ergo: - várjuk ki a végét - ez pont olyan, mint a dugás...a fidesznyik már dörzsöli a mancsát, hogy ez a balhé - az ő szemszögükből -kitart a választásig !

A szocik ellen indított számos büntetőeljárással megfürödztek, mert korábban lett befejezve jó néhány, mint amire várták - a választás előtti közvetlen időszakra !

Amint azt egy bíró nyilvánosan is megfogalmazta: - az igazságszolgáltatás nem lehet eszköze a politikai motivációjú bosszúnak ! Hogy meddig lesz még bíró, azt nem tudni...

Orbán - Berlusconihoz:

" Silvio - 4 év ? Na látod, én ezért b***tam ki a független bírákat !"

oszt' jó napot !
Csizmás Kond
@outsider: Azt én soha nem állítottam, viszont úgy ahogy itt sokan képzelik vagy állítják azt nem tudom elfogadni.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Hogy kerülhetett nyilvánosságra egy folyamatban lévő ügyben tanuvallomás? Érdekes, hogy pont a hír tv szerezte meg az infót, és nem az atv. Aaztán meg az M1 híradó vádolt. Ha pedig ez egy blöff, akkor hogy vádolhattak meg egy embert?

Továbbá: nem logikus, ahogy ezt az ügyet beállítják.

Ha valaki direkt készíttet egy videót, majd nyilvánosságra hozza, az nem építi fel, hogy mit fog mondani?
Mi is történt: Bevitték az MSZP székházba a CD-t,ahol átvették.- Nem furcsa, hiszen előre mondták, hogy ha valaki tud, vigyen bizonyítékot. - Volt náluk a videó, de gyanús volt, hogy hamis, ők nem hozták nyilvánosságra. (A készítők ezért elvitték a hvg.-hez)

Amikor mégis kikerült, az MSZP-ben kapkodtak, nem tudták mit mondjanak, mit csináljanak. Sokan ezt hátrányukra írják, én ebből tudom, hogy nem ők voltak. Meglepődtek.

A Fidesz meglepődött? A Zsigó előre feljelentést tett, hogy valakik a Fidesz nevében tűzifát ígérget. A videó megjelenéséből nem csináltak nagy ügyet, hárították. Most bezzeg, ütik a vasat, amíg meleg... senki sem beszél a választási csalásról, a földmutyiról, a drogügyről ... stb.
Lesz itt még csavar.
Az is benne van a pakliban, hogy ezek a videókészítők simán bűnözők, de ha most ezt megtették, mi lesz jövőre?
outsider
@Csizmás Kond: Pedig azt hittem, hogy mattot adtam:)

Akkor legyél kritikusabb a fideszmaffiával szemben, ha már Te is elképzelhetőnek tartod, hogy csalnak. Nekem híreket sem kell olvasni, elég ha a fideszes ismerőseimet veszem alapul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.